Cengiz Ünder yetmedi

Marsilya forması giyen milli futbolcumuz, Karadağ önünde hem gol hem asist katkısı yaparken istatistikleri de ön plana çıktı. Ama Milli Takım'ı Cengiz bile kurtaramadı.

AKŞAM

Kritik Karadağ maçında skor yükünü çeken Cengiz Ünder, bu sezon çıktığı 4 resmi karşılaşmada 4 gole ulaştı. A Milli Takım formasıyla ilk maçına çıktığı Kasım 2016'dan bu yana Cenk Tosun'un (15) ardından en fazla gol atan oyuncu da Cengiz Ünder (9) oldu.

90+ hayal kırıklığı... Maç sonucu: Türkiye 2-2 Karadağ

Başarılı futbolcu karşılaşmanın ardından, "Kimin gol attığı veya asist yaptığının bir önemi yok. Önemli olan kazanmak. Kötü bir EURO 2020 geçirdik. Bunun izlerini biraz olsun silmek istiyorduk. Karadağ'ı bazıları küçük görebilir ama son derece uyumlu bir takım. Birbirleriyle oynamaya alışıklar. Bu yüzden işimizin kolay olmayacağını biliyorduk. Kazanamadığımız için üzgünüz." diye konuştu.

Şenol Güneş'ten istifa sorusuna yanıt

ÖMÜR YİNE SAKATLANDI

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Milli Takım kampında sakatlandı. Onun yerine aday kadroya Abdülkerim Bardakçı çağrıldı. Abdülkadir Ömür'ün tedavisine başlandı.

Karadağ Teknik Direktörü Miodrag Radulovic: Türk takımı çok güçlüydü, aldığımız puanı hak ettik

RAKİPLER DE BİZE UYDU

Grubumuzda oynanan Norveç-Hollanda maçı 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın golleri Haaland ve Klaassen'den geldi. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Letonya, Cebelitarık'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. G Grubundaki 5. maçlar 4 Eylül'de oynanacak.

Dünya Kupası elemeleri 5 maçla başladı, işte sonuçlar