Cengiz Ünder krizi! Yıldız oyuncuya tepki yağıyor...

Cengiz Ünder'in röportajı krize neden oldu. Fransa'da Olimpik Marsilya'ya transfer olduktan sonra yeniden doğan milli yıldız performansı ile zirvede. Cengiz Ünder'in Fransız basınına yaptığı açıklamalar tepkiye sebep oldu ve yıldız oyuncuya eleştiri yağmuruna tutuldu.

Aksam.com.tr

Cengiz Ünder açıklamalarıyla gündem oldu! Bu sezon başında Roma'dan Fransız devi Olimpik Marsilya'ya kiralanan milli yıldız performansı ile Ligue 1'e damga vurdu. Marsilya ile büyük bir uyum yakalayan Cengiz Ünder takımını sırtlayan isimlerden biri haline geldi. Fransız basınına röportaj veren 24 yaşındaki oyuncu İtalya'da kriz çıkardı.

CENGİZ ÜNDER İTALYANLARI KIZDIRDI

Cengiz Ünder, Fransa'da verdiği bir röportajda, "Kariyerimdeki en çılgın atmosferleri Türkiye'de yaşadım. Türkiye'de Beşiktaş'ta benzer bir atmosfer var ve bu coşkuyu Marsilya'da da hissedebiliyorum. Marsilya'da Türkiye'deki atmosferi buldum. Roma'da da oynadım ama Marsilya gibi değil. Bu destek, futbol oynama arzumuzun ötesine geçmeye itiyor." sözlerini kullanmıştı.

Cengiz Ünder'in Marsilya'nın Roma'dan daha iyi olduğunu söylemesi İtalyanları kızdırdı.

ROMA TARAFTARLARININ TEPKİSİ SÜRÜYOR

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı haberlerde, 24 yaşındaki milli yıldızın bu açıklamalarının eski takımı Roma taraftarlarının tepkisi gördüğü belirtildi. Cengiz Ünder'in Roma'da bekleneni veremediğini belirten İtalyan taraftarlar, özellikle taraftar noktasında Marsilya'yı daha ön planda tutmasına da bir hayli bozulduklarını ifade ediyorlar.

CENGİZ ÜNDER'İN KARNESİ

Marsilya formasıyla bu sezon dört farklı kulvarda 40 maça çıkan Cengiz Ünder 12 gol ve 5 asist kaydetti.