Çekya-Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye-Çekya maçı nerede oynanacak?

Türkiye, Çekya maçı için nefesini tuttu. Son 16 turu biletini almak adına mücadele eden A Milli Takım, grupta son maçını Çekya ile oynayacak. A Millî Takımımızın Çekya ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu maçını István Kovács yönetecek. Peki; Türkiye-Çekya maçı nerede, hangi statta oynanacak? Çekya Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, milli maç yayın detayları

Çekya-Türkiye maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda A Milli Takımımız, Çekya ile karşı karşıya gelecek. F Grubunda 3 puanla 2. sırada yer alan Ay-Yıldızlılar, gruptan çıkmak için ter dökecek. Peki Çekya-Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye-Çekya maçı nerede oynanacak? İşte mücadelenin oynanacağı stad ve yayın bilgileri

ÇEKYA-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

EURO 2024 F grubu karşılaşması Çekya - Türkiye TRT 1 ekranlarından naklen takip edilecek.

TÜRKİYE-ÇEKYA MAÇI NEREDE OYNANACAK?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmaları kapsamında oynanacak olan Türkiye-Çekya maçı Hamburg Volkspark Stadı'nda saat 22.00'da başlayacak.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda 26 Haziran Çarşamba günü Hamburg'da Çekya ile oynayacağı karşılaşmayı, Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek.

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarında ilk 2 sırada yer alan takımlar son 16 turu biletini kapacak. Türkiye'nin gruptan çıkma ihtimali Çekya maçına bağlı.

Türkiye, Çekya karşısında kazanırsa adını bir sonraki tura yazdıracak. Beraberlik olması halinde Portekiz'in Gürcistan karşısında kazanması beklenecek. Mağlubiyet durumunda ise diğer maçların sonuçları izlenecek.

Çekya ve Gürcistan son maçlarını kazanırsa Türkiye gruplarda EURO 2024'e veda edecek.

EURO 2024 F GRUBU PUAN DURUMU

1- Portekiz / 6 puan

2- Türkiye / 3 puan

3- Çekya / 1 puan

4- Gürcistan / 1 puan