Çebi: Yeni model yaratacağız

Ahmet Nur Çebi, “Yeni bir model yaratacağız. Bu modelle şampiyonluk çok daha değerli olacak. Taraftarlarımdan destek bekliyorum” dedi.

AKŞAM

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Habertürk TV’ye açıklamalarda bulundu ve mali dar boğazdan kurtulabilmek için destek istedi. Çebi, “Beşiktaş’ın ekonomik katkıya ihtiyacı var. Bu sadece bir SMS kampanyası değil, bunun özellikle altını çizmek istiyorum. http://birakmamseni.org web adresinden Eft/Havale ve kredi kartı yöntemleriyle camiamız bize destek olabilir” diye konuştu. 

ESKİLERDEN DESTEK YOK

Çebi şöyle devam etti: “Eski yönetimden ‘Bırakmam Seni’ kampanyasıyla ilgili henüz bir destek çağrısı gelmedi. Bir geldi, pir gittiler. 2 yıl içinde denk bütçeye ulaşacağız. Yeni bir model yaratacağız. Bu modelle şampiyonluk çok daha değerli olacak. Taraftarlarımdan destek bekliyorum. Beşiktaş taraftarı maça gelir. U19’u çıkaralım, yanlış yere çekmesinler ama gelirler.”

BOATENG AÇIKLAMASI

Beşiktaş, ağrıları bulunan Boateng’in durumuyla ilgili resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı: “Sol aşil tendon ağrısı sebebiyle çarşamba günü gerçekleştirilen antrenmanda yer almayan Boateng’e yapılan muayene neticesinde akut tendinitis tanısı konmuştur.”

3 EKSİK VAR

Beşiktaş, bugün saat 21.00’de Denizli ile karşılaşacak. Sergen Yalçın, mücadele öncesinde sakatlığı bulunan ve hazır olmayan Vida, Dorukhan ve Boateng’i kadroya dahil etmedi.

O fotoğrafı Erol Bulut astırmadı