Çaykur Rizespor'un Gedson Fernandes'i bırakmaya niyeti yok: Beşiktaşlılar şaştı kaldı!

Gedson Fernandes'i Benfica'dan kiralayan Çaykur Rizespor'da başkan Tahir Kıran, sezon sonunda Beşiktaş'a gitmesi beklenen Portekizli'nin transferine ilişkin ''Beşiktaş bonservise talip oldu. Şu an Gedson'un bonservisinin yarısı Beşiktaş'ın, diğer yarısı Benfica'nın. Sezon sonu bu oyuncu onların futbolcusu. Belki seneye bir daha kiralarız. Belki paramız yeterse bonservisini almaya kalkarız.'' dedi.

Aksam.com.tr

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki zıtlaşma bir kez daha zirve yaptı. Gedson Fernandes'i sezon sonu için satın alan Beşiktaş, oyuncunun yarım sezonluğuna Çaykur Rizespor'a geçici transferine onay verdi. Fakat Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın açıklamaları kafaları karıştırdı.

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın bonservisini aldığı Gedson Fernandes'i kiraladı

Transfere ilişkin açıklamalarda bulunan Kıran, "Biz Gedson Fernandes'i Benfica'dan kiraladık. Bedelini tamamen biz ödüyoruz. Yanlış anlaşılma olmasın. Buna açıklık getirelim. Sezon sonundaki tasarruf Beşiktaş ve Benfica'ya ait. Oradan sonrası onları ilgilendiriyor. Belki biz gelecek sezon yine kiralarız. Paramız yeterse belki bonservisini alırız, biz ondan, o bizden mutlu olursa, şartları zorlarız. Şu an Gedson Fernandes Rizespor'un oyuncusudur." dedi.

Çaykur Rizespor Başkan Yardımcısı Selim Selimoğlu: Galatasaray ile ilgili soru almayalım

"GEDSON FERNANDES OLUNCA AYTAÇ KARA GERİYE DÜŞTÜ"

Aynı işbirliğini Galatasaray ve Fenerbahçe ile de yapacaklarının altını çizen Kıran, "Aytaç Kara için zaten Galatasaray'la görüşüyorduk. Ama bu transfer olunca Aytaç Kara biraz geriye düştü." ifadelerini kullandı.

Sinan Gümüş'ten Ali Koç'a "gümüş" gol! İntikamını böyle aldı; Fenerbahçe'de ortalık karıştı

"GALATASARAY, TÜRK FUTBOLUNUN LOKOMOTİFİ"

Orta saha bölgesine takviye yapmak için çalıştıklarını söyleyen ve Galatasaray ile yaşadıkları gerilime ilişkin konuşan Tahir Kıran, "Oraya alabileceğimiz en iyi adamı aldık. Bir iki transfer daha yapacağız. Bizim kimseyle bir problemimiz yok. Olaylar çok farklı yerlere çekildi. Galatasaray camiasıyla bir tersleşme derdimiz yok. Galatasaray camiası Türk futbolunun lokomotif takımlarından bir tanesidir. Bizim hiç kimseyle bir problemimiz yok." şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray'da bu ayrılığa kimse anlam veremedi! Taraftarlar isyanda: "Takımda orta saha kalmadı!"

"GALATASARAY İLE BARIŞACAKTIK Kİ..."

Kimseyle yarışmadıklarını ifade eden Kırtan, "Biz kendi halimizde mütevazi bir Anadolu takımıyız. Bizim için çok lüks olan bir transferi yaptık. Bu tarz transfer yapmak hakikaten çok zor. Oyuncuyu bize teklif ettiler, bizim de şartlarımıza uydu." dedi.

"Rizespor'la Galatasaray camiası arasında bir sıkıntı vardı." diyen Tahir Kıran, "O gün Burak başkana da söyledim. Bizim bir problemimiz yok. Biz ikimizde kucağımızda bir bomba bulduk gel bunu çözelim. Burak başkan da buna sıcak baktı, beraber oturduk konuştuk. Fakat o gün bazı insanlar bu işi bozdular. Galatasaray camiası içerisinde bazı isimler bozdu." ifadelerini kullandı.

Hikmet Karaman kuralları: Dünya devi beğendi, o beğenmedi! Kayserispor'da Emre Demir gerçeği