Çaykur Rizespor'dan Emre Belözoğlu hamlesi! Teklife vereceği cevap ortaya çıktı

Son dakika haberleri… Bülent Uygun ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışlarına başlayan Çaykur Rizespor, Okan Buruk'tan sonuç alamamasının ardından rotasını Emre Belözoğlu'na kırdı. Başkan Tahir Kıran, Emre Belözoğlu ile bir araya gelip genç futbol adamına teklifini iletmeye hazırlanıyor. Peki Emre Belözoğlu Çaykur Rizespor'un teklifine ne cevap verecek?

aksam.com.tr

Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da teknik direktör arayışları derhal başlarken gündeme gelen ilk isim Emre Belözoğlu oldu. Başkan Tahir Kıran, Emre Belözoğlu ile bir araya gelip teklifini iletmeye hazırlanıyor.

EMRE BELÖZOĞLU ÇAYKUR RİZESPOR'UN TEKLİFİNE NE CEVAP VERECEK?

Ancak Emre Belözoğlu'nun Çaykur Rizespor'dan alacağı teklifi reddedeceği iddia ediliyor.

EMRE BELÖZOĞLU TAM 6 TAKIMIN TEKLİFİNİ REDDETMİŞTİ

Emre Belözoğlu, Şenol Güneş'in yardımcılığı için milli takımdan teklif almış ancak anlaşma sağlanamamıştı. Emre Belözoğlu daha önce de Bursaspor, Altay ve Göztepe'den teknik direktörlük, Napoli ve Roma'dan da yardımcı antrenörlük teklifleri almıştı.

BELÖZOĞLU'NUN ALTERNATİFİ SAMET AYBABA

Emre Belözoğlu'ndan ret yemesi beklenen Çaykur Rizespor, B planı olarak ise Samet Aybaba'yı belirledi. Samet Aybaba son olarak Adana Demirspor'u çalıştırmıştı.