Çaykur Rizespor'dan çifte transfer! Resmen duyuruldu

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fraport Tav Antalyaspor'dan Bahadır Öztürk ve Kocaelispor'dan Benhur Keser ile kiralık anlaşmaya vardı.

DHA

Çaykur Rizespor, Fraport Tav Antalyaspor'dan 26 yaşındaki defans oyuncusu Bahadır Öztürk'ü 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Yeşil mavililer Kocaelispor'da oynayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Benhur Keser ile 4 yıllığına anlaşma sağladı.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, alt yapısından yetişen genç defans oyuncusu Bahadır Öztürk'ü, Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Çaykur Rizespor'a 1 seneliğine kiraladı.

Kırmızı beyazlılar açıklamayı kulüp sosyal medya hesabından paylaştı. Akdeniz ekibinin resmi Twitter hesabından, "Futbolcumuz Bahadır Öztürk'ün, 2022-2023 sezonunu kapsayan geçici transferi için Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza yeni sezonda başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bahadır Öztürk, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 10'u lig, 3'ü de kupa olmak üzere toplam 13 maçta forma giyme şansı yakaladı.