Çaykur Rizespor transferde bombayı patlatıyor: Yannick Bolasie

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'un, Everton'da forma giyen Demokratik Kongolu futbolcu Yannick Bolasie ile anlaştığı gelen haberler arasındaydı. 32 yaşındaki futbolcu, kulübü Everton ile sözleşmesini uzatmamasının ardından Premier Lig ekibine veda etti. Rizespor'un futbolcuyu kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Everton ile sözleşme yenilememe kararı alan Demokratik Kongolu futbolcu Yannick Bolasie, kulübüne veda etti.

Yıldız isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Teşekkürler Everton. Hızlı tren yolculuğumda inişler ve çıkışlar oldu ama gülümsemem sonsuza kadar kaldı... Bu futbol kulübünde oynamak ve inanılmaz taraftarlar tarafından desteklenme fırsatına sahip olmak bir onurdu." ifadelerine yer verdi.

Everton ise eski futbolcusuyla ilgili, "Everton'daki herkes, bizimle geçirdiği süre boyunca bağlılığı, pozitifliği ve profesyonelliği için Yannick'e teşekkür eder ve gelecekteki kariyeri için ona iyi dileklerini sunar." şeklinde bir teşekkür mesajı yayınladı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sergei Rebrov cephesi sessizliğini bozdu

RİZE'YE GELİYOR

Fanatik'in haberine göre, Yannick Bolasie'nin geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile anlaştığı ve Karadeniz temsilcisiyle kısa sürre içerisinde sözleşme imzalayacağı konuşuluyordu.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ve transfer tamam! Genoa, Miha Zajc'ın bonservisini alıyor

Son yıllarda istikrarlı bir performans sergileyemeyen tecrübeli futbolcu, yaklaşık 3 sezon önce 20 milyon euroluk piyasa değeriyle transferin gözde isimleri arasındaydı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Vincent Aboubakar, adım adım Fenerbahçe'ye...