'Çaycısını değiştiremiyor Türk futbolunu mu değiştirecek!' Hamit Altıntop'a karşı ses yükseliyor

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Milli Takımlardan Sorumlu Hamit Altıntop'la ilgili çok konuşulacak ifadeler sarf etti. Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz tercihini eleştiren Cihat Arslan “Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin” ifadelerini kullandı.

Radyo Gol

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, Hamit Altıntop'u ve milli takımın başına getirilen Stefan Kuntz tercihini eleştirdi. Sert ifadeler kullanan Cihat Arslan "Hamit Altıntop'un teknik adam hamlesini yanlış buluyorum. Kendi vatandaşınıza güvenmiyorsanız kimlik değiştirin. Avrupa'da oynayan futbolcular bu yüzden Türkiye'de çalışan teknik adamları küçümsüyorlar" ifadelerini kullandı.

CİHAT ARSLAN'DAN PIONTEK ÖRNEĞİ

Radyo Gol'e konuşan ve Piontek dönemine vurgu yapan Cihat Arslan, "Piontek Avrupa Şampiyonu olarak gelmişti. Piontek dönemi puan olarak başarısız bir dönemdi ancak bırakılan yapı çok kıymetliydi. Birçok antrenöre de yol açtı ve onların başarılı kılınmasında ana sebep oldu. Belki Stefan Kuntz'un hayalinde de bu olabilir" şeklinde konuştu.

"TFF ÇAYCISINI BİLE DEĞİŞTİREMİYOR ÜLKE FUTBOLUNU MU DEĞİŞTİRECEK!"

Türk futbolunun değişiminde TFF'ye güvenmediğini de belirten Cihat Arslan, "Federasyonun çaycısını değiştirmeye güç yetiremiyor ülke futbolunu mu değiştirecek!" sözleriyle dikkat çekti.