Carlos Carvalhal kontrası! Ali Koç mitili Portekiz'e attı; büyük sürpriz...

Fenerbahçe'de Carlos Carvalhal sürprizi... Jorge Jesus ile fotoğrafları gündeme bomba gibi düşen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mitili Portekiz'e attı. Ali Koç'un Jorge Jesus ile anlaşamazsa Beşiktaş ve Başakşehir'in eski teknik direktörü Carlos Carvalhal'i takımın başına getireceği öne sürüldü.

Aksam.com.tr

Fenrbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal bir yandan müthiş bir iş çıkarırken diğer yandan başkan Ali Koç, teknik direktör arayışları için gözünü yurt dışına; Portekiz'e dikti. Jorge Jesus ve Joachim Löw isimlerinin havada uçuştuğu günlerde Koç'un Jesus ile çektirdiği fotoğraf karesi olay olmuştu... Ali Koç'un Jorge Jesus'u takımın başına getiremezse Carlos Carvalhal'i düşündüğü öne sürüldü.

Başkan Koç, 67 yaşındaki hocayla anlaşamazsa Portekiz'den eli boş dönmeyecek. Koç'un bir dönem Beşiktaş ve Başakşehir'i de çalıştıran Carlos Carvalhal ile temas kuracağı öğrenildi.

İrfan Can Kahveci'nin olay karesinden sonra İsmail Kartal'dan flaş karar

CARLOS CARVALHAL, PORTO'NUN 58 MAÇLIK HAKİMİYETİNİ YIKTI

Portekiz Premier Lig'inin 31. haftasında Carlos Carvalhal'in Braga'sı dün akşam, şampiyonluk için gün sayan Porto'yu 1-0 mağlup etti. Alınan bu galibiyetle Carvalhal, Porto'nun 58 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirdi. Ligde son olarak 30 Ekim 2020'de Paços Ferreira'ya deplasmanda 3-2 mağlup olan Porto, o gün bugündür ligde kaybetmiyordu.

Üç hafta sonra sona erecek ligde Braga 59 puanla lider Porto'nun 23 puan gerisinde dördüncü sırada yer alıyor. Braga, UEFA Avrupa Ligi'nde İskoç Glasgow Rangers'a çeyrek finalde elenmişti.

Marcao'nun yerine Galatasaray dan flaş transfer! Başkan resmen açıklamıştı...

CARLOS CARVALHAL'İN İSTANBUL MACERASI...

2 Ağustos 2011-2 Nisan 2012 tarihleri arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Portekizli, 47 maçta 1.60'lık puan ortalamasına ulaştı. Carvalhal'in ikinci ve son Türkiye deneyimi, o dönemki adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir ile olmuş ve 12 maçlık dönemde 0.92'lik bir puan ortalaması elde edebilmişti.

Yok artık Prens Selman! İngiltere'yi karıştıracak hamle...