Carlo Ancelotti'den 75 milyonluk tarihi transfer! Kylian Mbappe hezimetini unutturdu...

Carlo Ancelotti, Kylian Mbappe hezimetini unutturmak için düğmeye bastı. Yeni sezonda Real Madrid ile yine zirveyi hedefleyen Carlo Ancelotti'nin transfer listesi ortaya çıktı. İşte başkent ekibinin Kylian Mbappe'yi gölgede bırakacak yıldız hedefleri...

aksam.com.tr

Carlo Ancelotti, Kylian Mbappe'de son dakika golü yiyen Real Madrid yönetimine yeni yıldızların ismini verdi. Transferde harekete geçen Başkan Florentino Perez birkaç yıldız ile nabız yoklamaya başladı.

CARLO ANCELOTTI, KYLIAN MBAPPE'NİN YERİNE ONLARI İSTEDİ

Carlo Ancelotti, bu sezonu çifte şampiyonlukla tamamladığı Real Madrid'te gelecek sezon da başarılı olabilmek için kolları sıvadı.

İşte Ancelotti'nin istediği futbolcuların listesi:

1. HEUNG MIN-SON

İngiltere Premier League'de uzun yıllardır Liverpool ve Manchester City'nin gölgesinde kalan Tottenham'da iki süper yıldız Heung Min Son ile Harry Kane'in artık bu durumdan mutsuz olduğu ve başka takıma transfer olma fikrine sıcak baktıkları iddia ediliyor.

2. HARRY KANE

Karim Benzema'nın varlığı sebebi ile bir başka merkez santrfor Kane'in kadroya katılması çok olası gözükmese de kanat forvet Son'un transferi ciddi şekilde konuşulmaya başlandı.

3. RAHEEM STERLING

Manchester City'den ayrılması beklenen Raheem Sterling'i yakından takip eden kulüplerden biri de Real Madrid. Eflatun-beyazlılar uygun bir zeminin oluşması durumunda harekete geçmeyi planlıyor.

4. VICTOR OSIMHEN

Napoli ile çok başarılı bir sezonu ardında bırak Victor Osimhen, Carlo Ancelotti'nin listesindeki bir başka isim. İtalyan teknik direktör Benzema'ya iyi bir yedek olarak gördüğü yıldız golcünün transfer edilmesini istedi.

5.RICHARLISON

Everton'un Brezilyalı yıldızı da Real Madrid'in uzun zamandır takip ettiği bir başka isim. İngiliz ekibinden daha üst düzey bir kulübe gitmek isteyen yıldız golcü, Real Madrid'e evet diyebilir.

6. MIKEL OYARZABAL

Real Sociedad forması giyen Mikel Oyarzabal, İspanya futbolunun son dönemde yetiştirdiği yıldız isimlerden biri. 25 yaşındaki futbolcu sol kanatta forma giyiyor ve Vinicious Jr.'a alternatif olarak görülüyor.

7. MARCUS RASHFORD

Manchester United ile geçtiğimiz sezon iyi bir performans gösteremeyen ve takımının düşüşünden etkilenen Rasford, potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Real Madrid gibi bir meydan okumayı kabul edebilecek olan İngiliz futbolcu, Carlo Ancelotti'nin elinde başka bir seviyeye çıkabilir.