Carlo Ancelotti yeni Luka Modric'ini buldu! Real Madrid servet ödedi...

Carlo Ancelotti, aradığı Luka Modric özelliklerindeki oyuncuyu sonunda buldu... La Liga'yı şampiyon olarak tamamlayan, Şampiyonlar Ligi'nde de finale yükselen Real Madrid'de yönetim, Carlo Ancelotti'ye yeni Luka Modric'i hediye etmeye hazırlanıyor.

aksam.com.tr

Real Madrid Carlo Ancelotti'nin Luka Modric'in yerine istediği genç yıldızın transferini bitirdi. Gelecek sezon da hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak isteyen eflatun-beyazlılar ilk hamlesini Monaco'dan yaptı.

CARLO ANCELOTTI'NİN YENİ LUKA MODRIC'İ OLACAK

Aksam.com.tr'nin RMC Sport'tan aktardığı haberine göre Real Madrid, Monaco'nun 22 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni'yi transfer etti. Başkan Florentino Perez, Fransız ekibinin Bordeaux'dan 2020 yılında kadrosuna kattığı genç futbolcu için 80 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Real Madrid, bu transfer ile yaşlanan orta saha rotasyonunu gençleştirmek istiyor. Luka Modric'in 36, Toni Kroos'un da 32 yaşında olması nedeniyle yaşlanan orta sahasını güçlendirmek isteyen İspanyol ekibi, 22 yaşındaki Fransız futbolcu ile bu yolda ilk takviyesini yaptı.

REAL MADRID'E BİR SERVETE MÂL OLDU

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında ayrıca, Aurelien Tchouameni'nin bonservis bedelinde bonusların da bulunduğu ve genç ismin başarılı olması durumunda Monaco'nun 80 milyon euronun üstünde kazanabileceği belirtildi.

AURELIEN TCHOUAMENI'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Aurelien Tchouameni bu sezon Monaco ile 50 maça çıktı. Takımının vazgeçilmezlerinden biri olan 22 yaşındaki futbolcu çıktığı 50 müsabakada 5 gol atıp 3 tane de asist yaptı.