Canlı Yayın: Fenerbahçe-Fatih Karagümrük

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Sarı-lacivertlilerin efsane ismi Volkan Demirel, Karagümrük'ün başında Kadıköy'e ilk kez geliyor. Bu karşılaşmayı anbean AKŞAM Canlı Skor ekranından takip edebilirsiniz. Mücadelede ilk 11'ler belli oldu.

aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor.

Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Halil Umur Meler düdük çalıyor. Meler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Kemal Yılmaz yapıyor. Mücadelenin VAR koltuğunda ise Yaşar Kemal Uğurlu oturuyor.

Ligde üst üste oynadığı son 12 maçta mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, bu süreçte 10 galibiyet ve 2 beraberlikle 32 puan topladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 3. sıradaki İttifak Holding Konyaspor'un 5 puan önünde 69 puanla 2. sırada girdi.

Sarı-lacivertli ekip, maçı kazandığı takdirde sezonu 2. tamamlamayı garantileyecek.

Ligde yaptığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Fatih Karagümrük, 37. haftaya 56 puanla 6. sırada girdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere tamamlanmıştı.

KADIKÖY'DE TRİBÜNLER KAPALI GİŞE

Fenerbahçe taraftarları, Fatih Karagümrük mücadelesinde tribünlerin tamamını doldurdu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'de oynanan sezonun son iç saha maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Saatler öncesinden stat çevresinde toplanan futbolseverler, Fatih Karagümrük maçı öncesinde takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu.

ALTAY DALYA DEDİ

Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında dalya dedi. Genç file bekçisi, sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 100'üncü maçında Fatih Karagümrük karşısında kaleyi korudu.

SZALAI 3 MAÇ SONRA

Fenerbahçe'de Macar stoper Attila Szalai, 3 maç sonra kadroda yer aldı. Sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalara dönmesi beklenmeyen Szalai, beklenenden önce takıma geri döndü. Macar oyuncu, son olarak 3 hafta önce oynanan Göztepe mücadelesinde yer almıştı.

SARI-LACİVERTLİLERDE 5 EKSİK

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşısında 5 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte; cezalı Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas, Kim Min-jae, Miguel Crespo ve Arda Güler görev alamadı.

VOLKAN DEMİREL İLK KEZ KADIKÖY'E RAKİP OLARAK GELDİ

Fenerbahçe'de uzun süre forma giyen Volkan Demirel, Kadıköy'e ilk kez rakip olarak geldi. Sarı-lacivertli ekipte kaleci ve kaptan olarak uzun yıllar gören yaptıktan sonra bir süre teknik heyette de yer alan Volkan Demirel, ilk defa Fatih Karagümrük Teknik Direktörü olarak Kadıköy'de yer aldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Volkan Demirel'e yaptıkları tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

İLK 11'LER:

FENERBAHÇE: Altay, Sangare, Serdar, Tisserand, Ferdi, Gustavo, Zajc, Osayi, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun

VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Biraschi, Burak, Luckassen, Caner Erkin, Bistrovic, Biglia, Borini, Emre Mor, Pesic, Ahmed Musa