Canlı Yayın: Adana Demirspor-Trabzonspor

Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'a konuk oluyor. Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu ilan etmek isteyen bordo-mavililerde tek hedef galibiyet. Trabzonspor, Adana Demirspor'u yenerek bayramda taraftarlarına çifte mutluluk yaşatmak istiyor. Zorlu mücadelede ilk 11'ler belli oldu. Bu karşılaşmayı anbean AKŞAM Canlı Skor ekranından takip edebilirsiniz.

aksam.com.tr

Şampiyonluk için sadece dört puana ihtiyacı bulunan Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanına çıkıyor.

Yeni Adana Stadı'nda saat 20.30'da başlayan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor.

Ligde son 4 maçında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, Adana Demirspor karşısında kazanmayı hedefliyor.

Son 7 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Adana Demirspor bu müsabakadan 3 puanla ayrılarak ilk 4 hedefini sürdürmek istiyor.

Karadeniz fırtınası, geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselen rakibiyle lig tarihinde bugüne kadar 31 kez karşılaştı. 1974 tarihinde başlayan rekabette bordo-mavililer 18 galibiyet ve 4 mağlubiyet alırken 9 kez beraberlik yaşadı. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-0 kazanmayı başarmıştı.

Adana deplasmanında rakibiyle bugüne kadar 15 kez karşılaşan Trabzonspor, bu karşılaşmalardan 6 galibiyet ve 4 mağlubiyet alırken 5 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer, Demirspor'a Adana'da son olarak 1989 yılında mağlup olurken 33 yıldır rakibine deplasmanda yenilmiyor.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Adana Demirspor'da Mario Balotelli kırmızı kart cezası nedeniyle formasından uzak kalacak.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Anders Trondsen, Hüseyin Türkmen ve Anthony Nwakaeme bu maçta yer alamayacak.

İLK 11'LER

ADANA DEMİRSPOR: Muric, Svensson, Deli, Samet, Rassoul, Gökhan, Bjarnason, Akintola, Vargas, Yunus, Assombalonga

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Siopis, Dorukhan, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Kouassi, Cornelius