Caner Erkin'in Fenerbahçe'deki ayrılığını bu sözlerle açıkladı: Vitor Pereira geldi ve...

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'den gönderilmesine ilişkin, ''İstenilmediği yerde kalmaz. Fenerbahçe'den ayrılmasına neden olacak şekilde verilen kararın doğru olduğunu düşünmüyorum. Vitor Pereira geldi, bazı oyuncuları istemedi. Yönetim de bu karara uydu ama hata yaptılar.'' dedi. İrfan Can Kahveci hakkında da konuşan Batur Altıparmak, ''Başakşehir'de neden sakatlanmadı bu çocuk. Neden başka takıma gelince sakatlıklar oldu. Oyuncunun daha fazla dinlenmesi gerekirdi.'' şeklinde görüş belirtti.

Aksam.com.tr

Caner Erkin, İrfan Can Kahveci ve Okay Yokuşlu'nun temsilciliklerini üstlenen menajer Batur Altıparmak, oyuncularına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a Caner Erkin'in Fenerbahçe'den ayrılığını değerlendiren Altıparmak, "Caner Erkin, sezon başında Fenerbahçe'den ayrıldığı için üzülmüştüm ama Fatih Karagümrük, sahip çıktı. O da elinden geleni yapıyor. İstenilmediği yerde kalmaz. Fenerbahçe'den ayrılmasına neden olacak şekilde verilen kararın doğru olduğunu düşünmüyorum. Vitor Pereira geldi, bazı oyuncuları istemedi. Yönetim de bu karara uydu ama hata yaptılar." dedi.

Fenerbahçe'deki plansızlığı eleştiren Batur Altıparmak şöyle devam etti:

Kulüp oyuncuları hocaya verir, hoca da alternatif birkaç oyuncu ister, olması gereken budur. Ozan Tufan gönderildi alındı, Caner Erkin gönderildi, Steven Caulker alındı, gönderildi... Neden Fenerbahçe'nin oyuncusu değersizleştirilsin. Yurtdışından gelen antrenörler ve izleme ekipleri, 'Türkiye'de takımların sistemi yok, spontane oynuyorlar' diyorlar. Yetenek var ama sistem yok."

Eyvah Samatta! Fenerbahçe'ye kötü haber geldi

İRFAN CAN AÇIKLAMASI: "BAŞAKŞEHİR'DE NEDEN SAKATLANMADI BU ÇOCUK?!"

Geçtiğimiz sezon Başakşehir'den Fenerbahçe'ye transfer olan ve yaşadığı sakatlıklarla istikrarsız bir performans çizen İrfan Can Kahveci ilgili de konuşan Batur Altıparmak, "İrfan Can, Medipol Başakşehir'den Fenerbahçe'ye gelirken, adale sakatlığı yaşamıştı. Geldiğinde 4 hafta oynayamamıştı. Sonrasında başladı, iyi oynadı. Bu sezonun başlangıcında iyi oynadı, aynı yerden tekrar sakatlandı: fakat bu üçüncü sakatlığı adale sakatlığı değil. Darbeye bağlı omzundaki kırık. Başakşehir'de neden sakatlanmadı bu çocuk. Neden başka takıma gelince sakatlıklar oldu. Oyuncunun daha fazla dinlenmesi gerekirdi. Bireysel antrenmandan ziyade toplu antrenmanların aynı standartta olması gerekirdi. Pek çok neden olabilir." dedi.

Sorunun adı Luiz Gustavo: O detay Fenerbahçe'nin canını sıkıyor

"İRFAN CAN İÇİN AMACIMIZ AVRUPA'YDI"

"Takım istediği sonuçları alamayınca bu tek tek oyuncuların performansına da yansıyor." diyen ünlü menajer, "İrfan, Fenerbahçe'ye transferi öncesinde Avrupa'dan ilgilenenler vardı ama Başakşehir'in istediği parayı veren takım yoktu. Ama olsaydı, İrfan Can'ı Avrupa'yı tercih ederdik. Zaten bizim amacımız Avrupa'da seçenek varsa mutlaka bunu değerlendirmektir. 2019'a kadar Türkiye'den Avrupa'ya giden 33 oyuncundan 14'ünü biz gönderdik ve Türkiye'ye 50 milyon euro katma değer oluşturduk." ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu bombası! Fenerbahçe'de herkes Joachim Löw'ü beklerken...

OKAY YOKUŞLU, NEDEN GETAFE'Yİ SEÇTİ?

Temsilciliğini üstlendiği bir diğer oyuncu Okay Yokuşlu'nun Getafe'ye transferini de değerlendiren Altıparmak, "Celta Vigo'dan Okay'ı çıkarmak kolay olmadı. 14-15 gün orada kaldım. Zor bir kulüp. Valencia da Okay'ı istedi ama sonuçta kararı Celta Vigo verdi. Getafe ile anlaştıkları için biz de Getafe'yi tercih ettik. Premier Lig'i düşünüyorduk; ama Premier Lig'de hiçbir takım Okay profilinde bir oyuncu aramıyordu, o nedenle İngiltere seçeneği olmadı. İspanya'da Getafe dışında seçenekler de vardı ama biz onları düşünmedik." dedi.

Okay, Celta'da ilk sezonunda sürekli oynadı. İkinci sezonunda daha az süre aldı ve devre arasında West Bromwich'e kiralık gitti. Bu sezon için tamamen teknik direktör tercihi nedeniyle süre alamadı." diyen Altıparmak şöyle devam etti:

Celta yönetimine de söyledim. Son dört beş maçta başarılılar ama sezon başında Okay iyi oynadığı hâlde sonrasında şans vermemesi ilginç. 12-13 oyuncu ile oynamayı tercih etti. Bu durumda bizim de ayrılmaktan başka bir şansımız yoktu. Getafe ile Celta Vigo arasında, Okay için yapılan anlaşmada iki satın alma maddesi var. Bir tanesi belli bir başarı kriteri var, o tutturulsa otomatik olarak ödenecek rakam tutturulmadığı vakit, Getafe'nin isteğine bağlı olarak, ödeyip satın alma önceliğine sahip olacağı bir rakam.

Galatasaray'da kılıçlar çekildi: Burak Elmas'a karşı Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak sürprizi

OKAY YOKUŞLU VE GALATASARAY

İsmi sürekli Galatasaray ile anılan Okay Yokuşlu için Türkiye'den teklif alıp almadıkları sorusuna Batur Altıparmak şöyle yanıt verdi:

Evet. Avrupa'da devam etme ihtimalini sordular. Ama ben Avrupa'da devam etme şansına sahipsek oyuncumu, Türkiye'deki kaos ortamına sokmak istemiyorum. Türkiye'de daha fazla para veriyorlar ama sonrasında büyük bir baskı unsuru oluşturup, 'Bu kadar para verdiler, neden oynamıyor?' diyorlar. Futbolcu ilk sezonunda çok fazla oynamadı diye baskı oluşturmayın. Oyunculara sabır gösterilmeli. Taraftar baskısı nedeniyle bu oyuncuların üstüne gidilmemeli.

Burak Elmas'tan Ali Koçvari karar! Galatasaraylı taraftarlar çılgına döndü! Ersun Yanal detayı...