Caner Erkin'den milli takım serzenişi: Ben bırakmadım ama onlar beni bırakmış

Tecrübeli sol bek Caner Erkin, milli takımı bıraktığına dair iddiaları yalanladı. Sosyal medya hesabından açıklama yayımlayan Caner Erkin, “Ben milli takımı bırakmadım ama milli takım beni bırakmış” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, milli takımı bıraktığına dair çıkan iddiaları yalanladı. "Dün haberim oluyor ki; Milli Takımı bırakmışım. Ben Milli Takımı bırakmadım. Dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla Milli takım beni bırakMIŞ" ifadelerini kullanan Caner Erkin'in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

CANER ERKİN: BEN BIRAKMADIM AMA MİLLİ TAKIM BENİ BIRAKMIŞ

"Milli takım formasını giyme onuru yaşadığım her an, en iyi performansımı vermek için çabaladım. Yeri geldi sakatlığım oldu kaçmadım yine oynadım. Kariyerimin en iyi sezon açılışlarından birini yapmış, her Türk sporcu gibi milli takıma seçilme gururunu yaşamak isterken dün haberim oluyor ki Milli takımı bırakmışım. Ben Milli takımı bırakmadım, bana ihtiyaç duyulan her zaman da hizmet vermekten mutluluk duyarım ama üzülerek söylüyorum ki dünkü açıklamalardan anladım kadarıyla Milli takım beni bırakmış."