Son dakika haberi... Caner Erkin cephesinden açıklama: Oyuncumuzun kendisine takım bulması iletildi

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmasının ardından Caner Erkin'in menajerlik şirketi bir açıklama yayımladı. Açıklamada ''Vitor Pereira'nın 'Seni oynatmayı düşünmüyorum, senin bölgene transfer yapacağız.' söylemine karşı Caner, her zaman mücadeleye açık olduğunu söylediği halde kadro dışı bırakılmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, "Fenerbahçe SK teknik direktörü Victor Pereira'nın isteği üzerine oyuncumuz Caner Erkin ile gerçekleştirilen toplantıda 'Seni oynatmayı düşünmüyorum, senin bölgene transfer yapacağız.' söylemlerine karşılık olarak oyuncumuz Caner Erkin, 'Her zaman mücadeleye açık olduğunu, bölgesine transfer yapılması durumunda da formayı savaşarak alacağını ve kendine güvendiğini.' iletmiştir.

Ancak Vitor Pereira ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından sezonun başlamasına 10 gün kala oyuncumuzun kendisine takım bulması iletilmiştir.

Bu zaman zarfında Caner Erkin antrenmanları takımdan ayrı olarak sürdürecektir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'de sürpriz karar! 2 yıldız kesik yedi...

İLK DÖNEMİNDE KRİZ YAŞAMIŞTI

Vitor Pereira, Fenerbahçe'deki ilk döneminde Caner Erkin ile kriz yaşamıştı.

Ligin en önemli maçlarından biri olan Galatasaray derbisinde Caner Erkin ilk 11'de olmadığını görünce büyük tepki göstermişti. Teknik direktör Pereira'ya sert çıkan Caner ardından kendisini sakinleştirmek isteyen yöneticilerle de sıkıntı yaşayınca kadro dışı kalmıştı.

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da bir ayrılık daha

"Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Oğulcan Çağlayan transferinde anlaşmaya vardı"