Camia 'risksiz transfer' dedi! Luis Nani 6 yıl sonra geri dönüyor

MLS ekibi Orlando City'den ayrıldığını duyuran eski Fenerbahçeli Luis Nani için Trabzonspor iddiası ortaya atıldı. Bordo-Mavililerin, sezonu kapatan Gervinho'nun yerine Luis Nani'yi transfer etmek istediği öne sürüldü. Trabzonspor, fiziken hazır durumdaki Nani'yi risksiz bir transfer olarak görüyor.

2015-16 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, MLS ekibi Orlando City'yle yollarını ayırdığını açıkladı. Bu gelişme üzerine Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Luis Nani'yi transfer edeceği öne sürüldü.

GERVINHO'NUN YERİNE LUIS NANI

Trabzonspor'un çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Gervinho'nun yerine Luis Nani'yi transfer etmek istediği iddia edildi. Gervinho'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Bordo-Mavililer, oyuncunun yerini Luis Nani ile doldurma amacında.

"LUIS NANI RİSKSİZ TRANSFER"

Trabzonspor, Orlando City ile yollarını ayıran ve formunu koruyan 35 yaşındaki futbolcuyu 'risksiz transfer' olarak görüyor. Takımın ekonomik dengesini bozmak istemeyen Bordo-Mavililer, Gervinho sorununu hallettiği gibi Luis Nani için resmi temaslara başlayacak.