Çalhanoğlu en iyilerden

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, İtalyan medyasına konuştu. Montella, “Hırvatistan'da tarihi bir zafer elde ettik. Beklentiler yüksek. Hakan çok gelişti. Şu anda dünyanın en iyilerinden. Milli Takım'da Inter'e göre pozisyonu farklı ama alışacak.” dedi.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

EURO 2024'e katılmayı garantileyen A Milli Takımımız'da yeni hoca Vincenzo Montella, ülkesi İtalya'da DAZN kanalına konuk oldu. Hırvatistan ve Letonya zaferlerinden bahseden deneyimli teknik adam, kaptan Hakan Çalhanoğlu'na ayrı bir parantez açtı: "Dönüm noktası oldu. Milli Takım hocalığı farklı bir iş, etkisi son derece olumlu. Hırvatistan'da tarihi bir zafer aldık ve çıkmayı garantiledik. Genç bir takımız ve beklentiler yüksek.

VİZYONU ÜST DÜZEY

Hakan Çalhanoğlu çok gelişti. Inter'de üç kişilik savunmanın önünde yeni bir pozisyon buldu. Belki de bu rolde o da kendini buldu. Gelişimini sürdürmeye de devam ediyor. Defansın önünde oyun kurucu oldu. Şu anda dünyanın en iyilerinden. 4'lü oynadığımız takımda pozisyonu farklı, eski rolüne yeniden alışması gerekecek. Taktik zekası, oyun vizyonu yüksek olan bir oyuncu. Ondan bu yönde faydalanıyoruz. Üst düzey bir futbolcu."

INTER'E GİTMESİ BİR MUCİZE

Roma Teknik Direktörü Mourinho, Lukaku'nun Roma'ya gelmesinin Inter taraftarlarından eleştiri alması ile ilgili şunları söyledi: "Onun Inter için bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Romelu'nun Roma'ya gelmesi dramdır ama Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'dan Inter'e gitmesi bir mucize. Bu tepkiler sürpriz oldu."

ATAL'A HAPİS İDDİASI

Fransa Lig 1 Yönetimi, Nice forması giyen Youcef Atal'a 7 maç men cezası verdi. Cezayirli futbolcu, geçtiğimiz günlerde Filistin'e destek mesajı paylaşması nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Öte yandan Fransız basını, 27 yaşındaki oyuncunun 7 yıla kadar hapis cezası alabileceğini iddia etti.