Çağlar Söyüncü'nün yanına bir milli yıldız daha! Transferini bizzat kendisi açıkladı

Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün yanına bir milli yıldız daha geliyor. İngiliz ekibi, Çağlar Söyüncü'den sonra şimdi de Orkun Kökçü'yü kadrosuna katıyor. İşte transferin detayları...

aksam.com.tr

Çağlar Söyüncü'nün formasını terlettiği Premier Lig ekibi Leicester City, Orkun Kökçü'yü transfer etmek için harekete geçti. Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'ta forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İLE TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Aksam.com.tr'nin The Atletic'ten aktardığı habere göre; Leicester City, Feyenoord'un başarılı ismi Orkun Kökçü'yü transfer etmek için atağa geçti. 21 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir takip eden Premier Lig ekibi, potansiyel vadeden milli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Orkun Kökçü, Leicester City'e transfer olması durumunda, Cağlar Söyüncü ile takım arkadaşı olacak. Milli futbolculardan Cengiz Ünder'de 1 sezon önce Leicester City'de kiralık olarak forma giymişti.

ORKUN KÖKÇÜ TRANSFERİ KENDİ AĞZINDAN AÇIKLAMIŞTI

Orkun Kökçü, Ocak ayında Hollanda'da Voetball International'e verdiği bir röportajda Premier Lig'e transfer olmak istediğini açıklamıştı. 21 yaşındaki futbolcu verdiği demeçte, "Sakatlığıma ve fazla oynamamış olmama rağmen, bu tür kulüplerin beni takip etmesinin iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum. Bir kulüp bana iyi bir proje ile gelirse ve Feyenoord bundan para kazanabilirse, düşünebilirim." ifadelerini kullanmıştı.