Çağlar Söyüncü'den Martin Linnes'e yanıt: Biz kimseden korkmuyoruz, cevabı sahada verdik

A Milli Futbol Takımımızın stoperi Çağlar Söyüncü, 3-0 kazanılan Norveç maçı sonrasında konuştu. Çağlar, maç öncesi gündem olan Martin Linnes'in ''Haaland'dan korkuyorlar.'' açıklamasına cevap verdi.

A Milli Takımımızın Norveç'i 3-0 yendiği maçta gol atan Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu.

Galibiyetlerin devamının geleceğini dile getiren başarılı futbolcu, "Milli Takım'ı çok özlemiştim, güzel bir şekilde gidiyoruz. Yendik ama hatalarımız var, hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun devamı gelecek, şimdi önümüzde Letonya maçı var ve o maçı da kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Avrupa'da Türkiye 'tufan'ı! 0-3

"KORKUYOR, KORKMUYOR... CEVAP VERDİK!"

Norveç'in hücum hattından korkmadıklarını söyleyen Söyüncü, "Korkuyor, korkmuyor... Algı oldu. Biz kimseden korkmuyoruz. Onun da cevabını sahanın içinde verdik." dedi.

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, geçtiğimiz günlerde, "Türkiye'de her pazartesi soyunma odasında konuşulan isimlerden biri Erling Haaland. Takım arkadaşlarım bana onu soruyor, merak ediyorlar. Ne yediğini bile merak ediyorlar. Haaland'ın adı tüm Türklerin ağzında. Daha önce kimsenin görmediği şeyleri yapıyor. Bence Türkler onunla karşılaşmaktan korkuyor." demişti.

Şenol Güneş: Hikaye daha yeni başlıyor