Çağlar Söyüncü rekor rakamla dünya devine! Tarihi transferde ortalık karıştı

Çağlar Söyüncü'nün akıbeti merak ediliyor. Leicester City, sözleşmesinin son yılına girmeye hazırlanan Çağlar Söyüncü konusunda kararını vermeye hazırlanırken İngiliz ekibinin taraftar sitesinde oyuncuyla ilgili bir anket yayınlandı. ''Çağlar Söyüncü kadroda tutulmalı mı yoksa satılmalı mı?'' şeklindeki soruya bir taraftarın ''100 milyon sterline Manchester United'a satın.'' cevabı olay oldu.

Aksam.com.tr

Bilal Sadi

Çağlar Söyüncü, Leicester City taraftarının gözbebeği olarak yer almaya devam ediyor. Bu sezon sonu İngiliz ekibi ile sözleşmesinin son yılına girmeye hazırlanan milli yıldız, İngiliz taraftarların kendi arasında yaptığı bir ankete de konu oldu.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YÜ GELECEKLERİ OLARAK GÖRÜYORLAR

Leicester City taraftarları, genel olarak hayal kırıklığı olarak nitelendirdikleri bir sezona rağmen bu yaz kulüpten ayrılmayan Çağlar Söyüncü'den memnun.

İngiliz ekinin taraftar forumunda, 25 yaşındaki stoperin, son dönemdeki formdaki performansındaki yükseliş övülürken, yıldız stoperin Leicester City'nin geleceği olarak görüldüğü belirtildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YE 100 MİLYON STERLİNLİK DEĞER BİÇTİLER

Leicester City taraftarlarının bir çoğu Çağlar Söyüncü'nün takımda kalması gerektiğini belirtirken, forumda 25 yaşındaki defans oyuncusu için anket düzenlediler.

İşte o anketteki yorumlardan birkaçı:

Martin Peyton: Onun için gerçekten iyi bir teklif almazsak takımda kalmalı. Tamam, bu sezon o kadar iyi değildi, ama dürüst olmak gerekirse Maguire'ı sattığımızdan beri genel olarak bizim için iyi bir oyuncu oldu.

Michael Ahrens: Bence tutmaya değer, ancak Evans'ın onu desteklemesine ihtiyacı var ki bu uzun vadeli bir zorluk olabilir. Oyun için muazzam bir enerjisi ve zevki var, ama güvende olması için arkasında yetenekli bir tecrübeli savunmacıya ihtiyacı var. Bunu yapmak için gerçekten bir 4-4-2 çalıştırmanız gerekiyor.

Josef Weiss: Söyüncü'yü 100 milyon sterline Manchester United'a satalım.

Anne Timson: O takımda kalmalı. Söyüncü hâlâ genç ve hâlâ öğreniyor. Kulüp için büyük bir varlık.