Çağlar Söyüncü hayatının şokunu yaşadı! Yeni takımı resmen açıklandı

Kendisini Real Madrid'e hazırlayan Çağlar Söyüncü, eflatun-beyazlıların Antonio Rüdiger'i kadrosuna kattığını resmen açıklamasının ardından Real Madrid hayallerini erteledi. Çağlar Söyüncü'nün bu transfer sonrası Juventus'a gidebileceği konuşulurken İspanyol devinin Rüdiger hamlesinin sebebi olarak oyuncuya bonservis bedeli ödememesi gösteriliyor.

aksam.com.tr

Çağlar Söyüncü'nün yeni durağı neresi olacak? Real Madrid'in milli futbolcuya teklif yapacağı iddia edilirken Antonio Rüdiger'i açıklaması bu olasılığı zayıflattı. Rüdiger ile Çağlar Söyüncü arasındaki tercihini Alman futbolcudan yana kullanan Real Madrid, Chelsea'nin yıldızını bonservis bedeli ödemeden bitirdi.

Luiz Gustavo'da her şey bir anda değişti! Kimse bunu beklemiyordu...

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ YERİNE ANTONIO RÜDİGER

İspanyol kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 29 yaşındaki Rüdiger ile 4 sezonluk anlaşma imzalandığı duyuruldu. Rüdiger, son 5 yıldır İngiltere'nin Chelsea takımında forma giymiş ve sözleşmesi bu sezon sonunda bitmişti. Alman futbolcu, 20 Haziran'da basına tanıtılacak.

Halil Akbunar depremi! Tam imzayı atacakken iptal oldu...

JUVENTUS'A GÜN DOĞDU

Bu gelişmelerin ardından Juventus'un eli güçlendi. İtalya Serie A'da ezeli rakipleri Inter ve Milan'ın gerisine düşen Juve, önümüzdeki sezon İtalya'nın yeniden hakimi olmak istiyor. Bu doğrultuda bir kadro kurmak isteyen Torino ekibinin, Leicester City'ye Çağlar için 45-50 milyon euroluk bir teklif yapacağı iddia edilmişti. Aksam.com.tr'nin Avrupa basınından aktardığına göre, Çağlar Söyüncü'den bonservis kazanmak isteyen Leicester City'nin bu rakamı kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Zira milli futbolcunun sözleşmesi 2023 Haziran'da sona eriyor.

Bu sezon Leicester City formasıyla toplam 41 maça çıkan 25 yaşındaki yıldız stoper, 1 gol kaydetti. Milli futbolcumuzun güncel piyasa değeri 45 milyon euro. Rudiger ise Chelsea ile 204 resmi maçta görev aldı ve 12 kez rakip fileleri havalandırdı. Alman futbolcu, kariyerinde Stuttgart ve Roma'da forma giydi.

Kaynak: aksam.com.tr

Miha Zajc'da beklenen oldu! İsmail Kartal "kalsın" demişti ama...