Çağlar Söyüncü hayatının şokunu yaşadı! Takım arkadaşını altına aldı...

Çağlar Söyüncü bu sezon gösterdiği performans ile geçen seneyi arattı. Yıldız futbolcu Cenk Tosun ile birlikte İngiltere'de değer kaybeden futbolculardan oldu. İşte Çağlar Söyüncü ve diğer değer kaybeden futbolcuların detayları...

Transfermarkt

Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de Leicester City ile birlikte 1 sezonu daha geride bıraktı. Bu sezon geçtiğimiz sezonki performansının gerisinde kalan Milli yıldız, Cenk Tosun ile birlikte Premier Lig'de en fazla piyasa değerinde düşüş olan isimlerden oldu.

Ve imzayı attı! Paul Pogba'nın yeni adresi resmen açıklandı: Servet kazanacak

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ CENK TOSUN'U ALTINA ALDI

Aksam.com.tr'nin Transfermark'tan aktardığı istatistiklere göre, Liverpool'un devre arasında transfer ettiği Luiz Diaz en fazla değer kazanan futbolcu olurken, Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü ve Everton kadrosunda bulunan Cenk Tosun değer kaybeden futbolcular oldu.

İşte o liste ve piyasa değerleri değişen isimler:

1. ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çaglar Söyüncü'nün piyasa değeri 45 milyon eurodan 40 milyon euroya düştü. İngiliz ekibiyle bu sezon 41 maça çıkan futbolcu, 1 de gol sevinci yaşadı.

Zinedine Zidane'ın PSG'ye ilk transferi dünyayı salladı! 120 milyon euroluk yıldızı kaptı

2. CENK TOSUN

Everton takımında forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun'un piyasa değerinde 500 bin euroluk kayıp yaşandı. Bu sezon sadece 3 maçta sahada yer alan forvet oyuncusunun Süper Lig'e tekrardan döneceği konuşuluyor. 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi de bu yaz sona eriyor.

Zehra Güneş dünyada olay oldu! Herkes bunu konuşuyor

3. OZAN KABAK

Norwich City'de forma giyen milli oyuncu Ozan Kabak'ın piyasa değeri 13 milyon eurodan 10 milyon euroya düştü. Stoper oyuncu, İngiliz ekibiyle bu sezon sadece 13 maçta sahada yer alabildi. Schalke'nin kiralık oyuncusu, Premier League'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Transfermarkt'ın İngiltere ekibinden Daniel Busch Premier Lig'de forma giyen milli futbolcular hakkında şu yorumda bulundu:

Çağlar Söyüncü'nun takım arkadaşları Evans ve Fofana'nın tekrardan form tutmasından dolayı Söyüncü son 5 beş maçta yedek kulübesinde oturdu. 26 yaşındaki oyuncu, geri kalan sezonda 8. sırada ligi bitirdiler ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında olmayacaklar. Türk futbolcunun piyasa değerinde sadece 5 milyon euroluk bir düşüş yapıldı. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Türk futbolcunun Leicester City'den ayrılma ihtimali var. Ozan Kabak Nisan'dan beri sakat ve küme düşen Norwich City'de yedek kulübesinde kendine yer bulabildi. Galatasaray'ın eski yıldızı, 3 milyon euroluk bir değer kaybediyor. Schalke Türk oyuncusunu satabilir. 10 milyon euro üzerinde tekliflerin gelmesi biraz zor gözüküyor. Cenk Tosun ise, performansı ve sakatlığından dolayı Everton'da bir yılını daha kaybetti. Bundan dolayı oyuncunun piyasa değeri 2.50 milyon eurodan 2 milyon euroya düştü. 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin bitmesinden dolayı sonraki kulübe ücretsiz olarak imza atacak.

Bitti bu iş! Çağdaş Atan Süper Lig'de kaldı: İşte yeni takımı

4. CHRISTIAN ERIKSEN

Brentford'tan Christian Eriksen'nin piyasa değerinde 5 milyon euroluk artış görüldü. En son çıkan haberlere göre, Tottenham ve Manchester United'ın Danimarkalı futbolcu ile ilgilendiği söyleniyor.

Bir devrin sonu! Lionel Messi artık yok: Böyle mi olacaktı...

5.LUIZ DIAZ

Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Liverpool'da Luis Diaz'ın piyasa değerinde 20 milyon euro artış yapıldı. Forvet oyuncusu, 65 milyon eurouk yeni piyasa değeriyle kendi kariyer rekorunu kırdı. Liverpool, Kolombiyalı futbolcuyu ara transfer döneminde 47 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Mohamed Salah'ta büyük tehlike! 1 Ocak'ta her şey bitebilir

6. ROMELU LUKAKU

Chelsea'de hayal kırıklığı yaşayan Romelu Lukaku'nun piyasa değerinde 15 milyon euroluk kayıp görüldü.

Servet Çetin, Kim Min-Jae ve diğerleri... 'Squid Game'e katılsa kazanır' diyebileceğiniz 5 futbolcu