Çağlar Söyüncü artık dünya devinde! Milli yıldız resmî imzayı atıyor

Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oluyor. İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'de misyonunu tamamladığını düşünen Çağlar Söyüncü'nün 2022 yazında Chelsea'ye imza atması bekleniyor. Anlaşmada detaylar belli oldu.

Star Gazetesi

Chelsea, Leicester City'deki dönemini tamamladığını düşünen Çağlar Söyüncü için Leicester City ile görüşmelere başladı. Leicester, başarılı defans oyuncusunun Chelesa'ye transfer olmasına izin verecek. Çağlar Söyüncü'nün önümüzdeki yaz Maviler'e imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ayaklanması! İşler iyice çığırından çıktı

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YE LEICESTER İZİN ÇIKTI

Star Gazetesi'nin İngiltere basınından aktardığı haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen ve başarılı performansıyla dikkat çeken Çağlar Söyüncü, kulübünden ayrılmak istiyor. Leicestet'ın ise milli oyuncunun ayrılığına izin verdiği ve gelecek olan teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Fatih Terim, Burak Elmas'ın mektuplu davetini mektupla reddetti

ÇAĞLAR'IN YENİ DURAĞI CHELSEA OLACAK

Premier Lig takımlarından Chelsea, uzun süredir Çağlar Söyüncü ile ilgileniyordu. İngiliz medyasına göre, Chelsea, milli oyuncunun transferinde mutlu sona çok yakın.

Rıdvan Dilmen 1 aylık sessizliğini bozdu

PERFORMANSI İLE VAZGEÇİLMEZLER ARASINDA

Leicester City forması giyen 25 yaşındaki milli savunmacı, bu sezon 34 resmi maçın 33'ünde ilk 11'de yer aldı. Söyüncü, bu karşılaşmalarda 1 golle takımına katkıda bulundu.

Mostafa Mohamed krizi yeniden patlak verdi! 5 ay önceki olay tekrar hortladı