Çağlar olmadıysa Merih olsun! Milan, Türk stoperlerin peşini bırakmıyor

Defans hattında yaşadığı sakatlık problemleri sonrası transfer çalışmalarını hızlandıran Milan, gözünü Merih Demiral'a dikti. Çağlar Söyüncü'yü Fenerbahçe'ye kaptıran İtalyan ekibinin Merih Demiral için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi.

İtalya Ligi takımlarından Milan, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'ın transferi için harekete geçti.

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Milan, Al Ahli'nin Atalanta'dan 16.6 milyon euroya transfer ettiği Merih Demiral'ı kiralama kararı aldı.

Milan'ın 25 yaşındaki milli futbolcu Merih Demiral'ı transfer etme ihtimalinin kolay olmadığı belirtildi. Sakatlıktan yeni dönen başarılı savunma oyuncusunun ayrılığı için Al Ahli'nin henüz net bir karar vermediği belirtildi.

Öte yandan İtalyan ekibinin yıllık 10 milyon euro kazanan Merih Demiral'ın yüksek ücretini karşılamaya sıcak bakmadığı, Suudi ekibiyle yaptığı görüşmelerde ödeyeceği maaşı en aza çekmeye çalıştığı iddia edildi.

SEZON RAKAMLARI

Kulübüyle 8 karşılaşmada sahaya çıkan Merih Demiral, 509 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu bu maçlarda 1 gol ve 1 asist ile skora katkıda bulundu.