Çağdaş Atan'dan eser kalmadı! Bülent Korkmaz'ın sırrı ortaya çıktı

Çağdaş Atan'ın ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Bülent Korkmaz, Alanyaspor'u bambaşka bir görüntüye kavuşturdu. Çağdaş Atan ile ligin ilk 3 haftasında tam 9 gol yiyen Alanyaspor, Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı 7 maçta da mağlup olmadı ve bu karşılaşmaların 5'ini kazanmasını bildi.

Süper Lig'in 3.haftasında Çağdaş Atan ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Bülent Korkmaz, Alanyaspor'u bambaşka bir kimliğe büründürdü. Çağdaş Atan ile lige Başakşehir galibiyetiyle başlayan Akdeniz ekibi, ardından Altay'a 4-1 ve Hatayspor'a 5-0 yenilerek 3 maçta kalesinde toplam 9 gol gördü. Hatayspor sonrası görevden ayrılan Çağdaş Atan'ın yerine getirilen Bülent Korkmaz ise Süper Lig'de çıktığı 7 maçta yenilgi yüzü görmedi ve 5 galibiyet aldı. Korkmaz yönetiminde 15 puan toplayan Alanyaspor, bir maçı eksik Galatasaray ve Beşiktaş'ı geçerek, ligde 3. sıraya yükseldi.

SON KURBAN FENERBAHÇE

Korkmaz yönetiminde ilk maçta GZT Giresunspor'u 1-0 yenen turuncu-yeşilli ekip, ligin 5. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0, 6. haftada evinde Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Ligin 7. ve 8. haftasındaki Trabzonspor ve İttifak Holding Konyaspor deplasman maçlarından 1-1 beraberlik ile ayrılan Alanyaspor, 9. haftasında evinde Yukatel Kayserispor'u 6-3 ve 10. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.

BÜLENT KORKMAZ İLE +8 AVERAJ

Alanyaspor, bu maçlarda rakip kalelere 14 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. Alanyaspor, Korkmaz ile çıktığı 7 maçta ise kalesini gole kapattı. Ligin ilk 3 haftasında Akdeniz ekibi, rakip kaleye 2 gol atarken, kalesinde ise 9 golü görmüştü.

GEÇEN SEZON İLK YENİLGİ 11. HAFTADA GELMİŞTİ

Akdeniz ekibi, geçen sezon ise ilk yenilgisini 11. haftada Gençlerbirliği maçında almış ve ardından oynanan 7. haftanın erteleme maçında Göztepe'ye de mağlup olmuştu. Alanyaspor, 10 maçta ise 2 beraberlik ve bir yenilgi alarak, 23 puan toplamıştı.

Alanyaspor, bu sezon çıktığı 10 maçta aldığı 20 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.