Çağdaş Atan sürprizi! Bu kez bizzat açıkladı: Geri dönüyor

Teknik direktör Çağdaş Atan sahalara geri dönüş hazırlığında. 2 Eylül 2021'den beri boşta olan Çağdaş Atan'dan flaş bir açıklama geldi. Son olarak Altay'ın kapısından dönen genç teknik adam, geri dönmeye hazırlandığını bizzat duyurdu.

aksam.com.tr

Çağdaş Atan müjdeyi verdi! Teknik direktörlük kariyerine Alanyaspor'da başlayan ve 2 Eylül 2021 tarihinde Akdeniz ekibinden ayrılan Çağdaş Atan, yeşil sahalara dönüş hazırlığında olduğunu açıkladı. Socrates Youtube kanalına konuşan başarılı teknik direktör, geleceğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

ÇAĞDAŞ ATAN 3'LÜ SAVUNMAYA GEÇİŞ SÜRECİNİ ANLATTI

Çağdaş Atan Alanyaspor'da görev aldığı dönemde uyguladığı formasyonlardan bahsetti. Çağdaş Atan, Akdeniz ekibinde 3'lü savunmaya geçiş sürecini anlatırken çarpıcı ifadeler de kullandı. '3'lü savunmanın bizim işimize daha çok yarayacağını düşündük' diyen Çağdaş Atan, sistemin ilk maçlarda çok iyi işlediğini ancak takip eden süreçte bekledikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

BERKAN KUTLU VE SIOPIS DETAYI

Öte yandan Çağdaş Atan o dönem 'oyunu üzerine kurduğumuz' dediği Berkan Kutlu ve Siopis'in ayrılıklarının kendilerini olumsuz etkilediğini dile getirdi ve 'uçaktan yeni gelen oyuncularla oynamak zorunda kaldık' ifadelerini kullandı.

ÇAĞDAŞ ATAN GERİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Nihayetinde başarılı olamadıklarını kaydeden Çağdaş Atan tam da bu noktada flaş bir detay verdi. Artık ekip olarak derslerine daha iyi çalıştıklarını belirten Çağdaş Atan, o dönem yaptıkları hataları ve doğruları teraziye koyduklarını belirtti ve "Önümüzdeki süreçte tekrar uygulamaya geçeceğiz" diyerek geri dönmeye hazırlandığının sinyalini verdi.

ALTAY'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere Çağdaş Atan Alanyaspor'dan ayrıldıktan sonra birçok teklif almış hatta adı Süper Lig'in dev kulüpleriyle de anılmıştı. Öte yandan Çağdaş Atan son olarak Altay ile imza aşamasına gelmiş ancak anlaşma son anda gerçekleşmemişti.

aksam.com.tr

Orkun Kökçü savaşını dünya devi kazandı! Kariyerin imzasını atıyor

Erol Bulut depremi! Gaziantep'te büyük ayaklanma...