Büyük umutlarla Beşiktaş'a transfer olmuştu... Taraftarın sevgilisi TFF 1. Lig'e gidiyor

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Ajdin Hasic, Ümraniyespor'a geri dönüyor. 2019-2020 devre arasında Beşiktaş'tan Ümraniyespor'a kiralık giden Hasic, ikinci kez TFF 1. Lig ekibinin yolunu tutmuş oluyor.

Beşiktaş'ın Boşak futbolcusu Ajdin Hasic, TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Ümraniyespor'a kiralanıyor.

TRT Spor'un haberine göre, genç futbolcunun 6 aylığına Ümraniyespor'a kiralanacağı ve evrak işlerinin birkaç gün içerisinde biteceği belirtildi.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar'ın da Hasic'i kadrosunda görmek istediği aktarıldı.

Fatih Terim hayalini kurdu, Emre Belözoğlu bitiriyor! Başakşehir'den transferde çılgın hamle

ÜMRANİYESPOR BAŞKANI AKSAR, HASIC TEKLİFİNİ DOĞRULADI

Ortaçizgi'ye konuşan Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, Ajdin Hasic ile ilgili teklif yaptıklarını dile getirerek, "Hasic için kiralama teklifi yaptık. Görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir aksilik olmazsa transfer edeceğiz." dedi.

Galatasaray'a İspanyol stoper! Savunmaya ilaç olmaya geliyor

"HASIC'İ OTURTMAK İÇİN TRANSFER ETMİYORUZ"

"Biz Hasic'i oynatmak için alıyoruz." diyen Aksar, "Zaten daha öncesinde de bizimle beraber oynadı. Birbirimizi tanıyoruz. Bize çok katkı sağlayacağına inanıyoruz. Alıp oturtmak için transfer etmiyoruz. Ümraniyespor'a katkı sağlayacağı için istiyoruz." şeklinde konuştu.

Oğulcan Çağlayan'dan sürpriz karar! İlk talibi belli

DINAMO ZAGREB ÇIKIŞLI

7 Ekim 2001 tarihinde dünyaya gelen Ajdin Hasic, Dinamo Zagreb'in dünya futboluna sunduğu genç yetenekler arasında gösteriliyor.

Bosna Hersek U-19 Milli Takımı'nda çıktığı 12 maçta 3 gole imza atan Hasic, Bosna Hersek U-18 Milli Takımı'nda ise 9 maçlık periyodu 3 golle geçti. Bosna Hersek U-17 Milli Takımı'nda 14 maça çıkan yetenekli futbolcu, bu karşılaşmalarda ise rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

Sol ayağını etkili kullanan 20 yaşındaki futbolcunun ana pozisyonu sağ kanat. Forvet arkasında da oynayabilen Hasic, Bosna Hersek U-19 Milli Takımı'nda kaptanlık görevini de üstlendi.

Aboubakar atıyor, Kamerun turluyor!

4,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

1.77 boyundaki Hasic, 2019-20 sezonunda ilk devre sezon başından devre arasına kadar Beşiktaş ile idmanlara çıkmıştı. 17 yaşında olduğu için söz konusu sezonun başında sözleşme imzalanamayan Boşnak futbolcuyla ilgili belirsizlik yaşanmıştı. Oyuncu, 2019-20 sezonunun devre arasında Ümraniyespor'a kiralanmıştı.

Boşnak futbolcu, siyah-beyazlılarla 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

2020-21 sezonunda Beşiktaş formasıyla 13 resmi maçta görev yapan Ajdin Hasic rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Valencia, Türk yıldızı kadrosuna kattı