Büyük tehlike! Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları sırasında Trabzon'da...

Trabzonspor şampiyonluğu kutlarken Fenerbahçe Trabzon'da olabilir... Yetkililer bu kritik ihtimal ile çalışmalara başladı. Böyle bir durumda hem Fenerbahçe'nin herhangi bir saldırıya maruz kalmaması hem de Trabzonspor'un şampiyonluk heyecanının kaosa dönüşmemesi için harekete geçildi.

Fanatik

Trabzonspor'un şampiyonluğu kutladığı anda Fenerbahçe'nin de Trabzon şehrinde kalma ihtimali ortaya çıktı. İşte o ihtimalin detayları...

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'DAN KRİTİK İHTİMAL

Spor yorumcusu Mücahit Sarnık, bu ihtimali ortaya attı. Trabzonspor 72 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Maç eksiğiyle Fenerbahçe, 56 puanla 3. sırada bulunuyor. Sarı lacivertlilerin bugünkü Galatasaray ve sonraki haftaki Göztepe maçlarını kazanması halinde puanı 62 olacak. Aynı zamanda Fırtına gelecek hafta oynayacağı Karagümrük maçında galip gelirse puanını 75'e çıkarmış olacak.

Burada 34. haftada oynanacak Rizespor - Fenerbahçe maçı büyük önem teşkil edecek. Çünkü sarı lacivertlilerin deplasmanda Rizespor'a kaybetmesi durumunda Trabzonspor, Adana Demirspor maçına çıkmadan şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Ancak asıl kriz burada ortaya çıkmış olacak.

Eğer Trabzonspor şampiyonluğu ilan ederse kentte büyük bir kutlama olacak. Tabii bu arada Fenerbahçe'nin İstanbul'a dönüş yapması için Trabzon Havalimanı'ndan gitmesi gerekecek.

Kutlamalar esnasında sarı lacivertli takımın Trabzon'da olması büyük bir olayın ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle ya sarı lacivertli kulüp ya da Türkiye Futbol Federasyonu, bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda önceden önlem alarak bu sorunu çözmeye çalışacak.