Büyük sürpriz! Taraftarların illallah ettiği Ryan Babel'in yeni takımı...

Ryan Babel 7 yıl sonra Kasımpaşa'ya dönebilir. Sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek olan Ryan Babel, eski kulübünün radarına girdi. İstanbul'dan ayrılmayı düşünmeyen 35 yaşındaki Babel, Kasımpaşa'dan resmi teklif alması halinde transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hatırlanacağı üzere Hollandalı futbolcu devre arasında Konyaspor'un kapısından dönmüştü.

Galatasaray'ın 2019-20 sezonu başında transfer ettiği Ryan Babel'in Sarı-Kırmızılılardaki macerası sona eriyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel'in eski takımı Kasımpaşa'ya transfer olacağı öne sürülüyor.

Ve Galatasaray'dan beklenen Arda Turan kararı çıktı

RYAN BABEL İÇİN KASIMPAŞA İDDİASI

2013-2015 yılları arasında Kasımpaşa forması giyen ve daha sonra 2,5 milyon euro karşılığında Al-Ain'e transfer olan Ryan Babel'in eski takımından gelecek olası teklife 'evet' diyeceği iddia ediliyor. 35 yaşındaki futbolcu kariyerini İstanbul'da sürdürmeye sıcak bakıyor.

Ve Fatih Terim merakla beklenen kararını verdi! Galatasaraylıların gözü kulağı bu haberdeydi

SEZON BAŞINDA KASIMPAŞA, DEVRE ARASINDA KONYASPOR'UN KAPISINDAN DÖNDÜ

Hatırlanacağı üzere Ryan Babel sezon başında da Kasımpaşa'nın gündemine gelmiş hatta iki tarafın anlaşma sağladığı öne sürülmüş ancak transfer gerçekleşmemişti. Öte yandan Ryan Babel'in ara transfer döneminde Konyaspor'a transferi de son anda yatmıştı.

'EVE GİDİYORUM' PAYLAŞIMI

Öte yandan Ryan Babel 2021-22 sezonu başında sosyal medya hesabından "Eve gidiyorum" paylaşımı yapmış ve kafaları karıştırmıştı. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Babel, birçok kez taraftarlarla yaşadığı atışmalarla da hatırlanıyor.

RYAN BABEL'İN GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 87 maça çıkan Ryan Babel 15 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Hollandalı futbolcunun güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Gürcan Bilgiç gece yarısı Fenerbahçe'deki 2 ayrılığı açıkladı! Herkes bu istihbaratı konuşuyor