Büyük sürpriz! Fenerbahçe'den gönderildi Tuzlaspor'a gidiyor

Fenerbahçe'den gönderilen altyapı şef scout'ı Serhat Pekmezci'nin Spor Toto 1. Lig ekibi Tuzlaspor'la görüştüğü iddia edildi. 14 Aralık 20221 tarihinde Fenerbahçe ile yollarını ayıran Serhat Pekmezci'nin Tuzlaspor ile futbol direktörlüğü için görüştüğü öne sürüldü.

Ajansspor

Yaklaşık 2,5 ay önce Fenerbahçe'den gönderilen altyapı şef scout'ı Serhat Pekmezci, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Serhat Pekmezci'nin Tuzlaspor Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ile futbol direktörlüğü görevi için görüştüğü iddia edildi.

ARDA GÜLER'İ FENERBAHÇE'YE KAZANDIRMIŞTI

Fenerbahçe'de yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Serhat Pekmezci, başta Arda Güler olmak üzere birçok genç yeteneği Sarı-Lacivertlilere kazandırmıştı. Serhat Pekmezci 3 yıl önce yaptığı açıklamada "Yaklaşık 6 sene boyuncu 450 bine yakın oyuncu izledik. 120'ye yakın transfer edilecek boyutta bir havuzumuz var" ifadelerini kullanmıştı.

Serhat Pekmezci'nin Fenerbahçe'ye kazandırdığı genç yetenekler şöyle:

Arda Güler, Arda Kurtulan, Emir Ortakaya, Yusuf Yıldırım, Kaan Akyazı, Efekan Karayazı, Onur Akyüz, Yiğit Demir, Emirhan Arkutçu, Yasir Boz, Aladdin-Güner Ekici, Ali Özkar, Güneş Güventürk.