Büyük sürpriz! Andrea Pirlo teklifi resmen açıkladı

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, kulüpten yeni sözleşme teklifi aldığını itiraf etti. İtalyan basınına konuşan Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük'ün teklifine verdiği yanıtı da duyurdu. İşte detaylar…

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon İstanbul ekibiyle dikkat çeken işlere imza atan İtalyan teknik adam, takımdaki geleceğine dair çok çarpıcı bir itiraf yaptı. İşte Andrea Pirlo'nun La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajın satır başları...

ANDREA PIRLO'YA RESMİ TEKLİF

Andrea Pirlo, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Fatih Karagümrük'ün kendisine yeni sözleşme teklifi yaptığını söyledi. Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük'e verdiği cevabı da duyurdu.

GÖRÜŞMELERİ SEZON SONUNA ERTELEDİ

Türkiye'de evinde gibi hissettiğini söyleyen Pirlo, "Yöneticiler bana sözleşme yenileme teklifinde bulundular ama bunu sezon sonunda konuşmanın daha iyi olacağını söyledim. Doğru yerde, uygun programlarla gelişmeyi çok önemsiyorum" dedi.

ANDREA PIRLO: JUVENTUS'A GERİ DÖNERİM

"Juventus sana ikinci bir şansı verirse geri döner misin?" sorusuna da yanıt veren Pirlo, "Elbette. Eğer Juventus gibi üst düzey bir kulüp seni ararsa gidersin" ifadelerini kullandı.