Büyük müjde! Fernando Muslera'da taraftarların aylardır beklediği haber geldi

Fernando Muslera'nın şubat ayında geri dönecek olması Roman Bürki transferinin yatmasına sebep oldu. Bu ay içinde sahalara dönmeye hazırlanan Fernando Muslera, tamamen iyileştiği anda formayı sırtına geçirecek.

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera Süper Lig'in 16. Haftasında oynanan Sivasspor maçının 83. dakikasında sakatlanmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Sağlık ekibinin daha sonra yaptığı açıklamada Muslera'nın 8-10 hafta aralığında sahalardan uzak kalacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine sarı kırmızılılar kaleci bölgesinde arayışlara başlamış ve Barcelona'da forma giyen Inaki Pena'da karar kılınarak kadroya katılmıştı. Pena'nın transferinde Galatasaray yönetiminin Muslera'nın şubat ayı içerisinde sahalara döneceği Muslera'nın yedeği olarak düşünüldüğü iletildi. Uruguaylı kaleci sakatlığının ardından formayı alacak.

Süper Lig'i sallayan Emre Akbaba için sürpriz karar! Fatih Terim sonrası...

BÜRKİ, FERNANDO MUSLERA'YA TAKILDI

Fernando Muslera'nın Galatasaray'da birinci kaleci olarak düşünülmesi Roman Bürki'nin sarı kırmızılılardan gelen teklifi reddetmesine neden oldu. Burki, Galatasaray'dan garanti forma istedi ancak Uruguaylı kalecinin sakatlıktan döndükten sonra birinci kaleci olacağı kendisine iletildi.

Ne yaptın Frank Lampard! 100 milyon euroluk yıldızın Süper Lig'e transferine engel olmuş!

14 KUPA KAZANDI

11 sezondur forma giyen Fernando Muslera sarı kırmızılılarda 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 35 yaşındaki file bekçi Galatasaray'da toplam 14 kupa kaldırırken şampiyonlukların yanı sıra 4 Türkiye Kupası, 5 de Süper Kupa kazandı.