Büyük kriz çıktı! Beşiktaş'ta Cenk Tosun depremi...

Cenk Tosun için Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız golcü Cenk Tosun için teknik direktör Fernando Santos kararını verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta tecrübeli golcü Cenk Tosun için sular durulmuyor. Yeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı merak konusu olan yıldız golcü Cenk Tosun'un takımdaki geleceği için karar çıktı.

CENK TOSUN'UN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bu sezon Süper Lig'de iyi günler geçirmeyen Beşiktaş'ta gelecek sezon için kollar sıvandı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun ile yeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı uzun süredir merak konusuydu. Teknik direktör Fernando Santos, sonunda kararını verdi.

KARAR VERİLDİ! BİLETİ KESİLDİ...

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un bileti kesildi. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos'un kadrosunda düşünmediği isimlerden biri olan 32 yaşındaki tecrübeli golcü ile sezon sonu yolların ayrılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 21'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1768 dakika sahada kalan 32 yaşındaki tecrübeli golcü, 8 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulunabildi.