Kim Min-Jae krizi! Kritik maç sonrası yer yerinden oynadı

Kim Min-Jae, Fenerbahçe'nin Ümraniyespor ile oynadığı maç sonrası en çok ismi anılan kişi olmayı başardı. Sarı lacivertli takımdan ayrılarak Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae'nin yerine alınan Gustavo ve Peres, dün vasatı aşamadı. Her iki oyuncu da taraftarları adeta çıldırttı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe flaş ismi Kim Min-Jae'yi 18 milyon euroya Napoli'ye göndermişti. Yerine transfer edilen Gustavo Henrique ve Luan Peres'in performansları beğenilmezken Fenerbahçe'nin sezon boyunca Kim Min-Jae'yi arayacağı kaydedildi.

"KİM MİN-JAE'NİN YERİ KESİNLİKLE DOLMAZ"

Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun başında transfer ettiği Kim Min-Jae'yi 2022-23 öncesi Napoli'ye satmıştı. 18 milyon euroya Napoli'nin yolunu tutan Kim Min-Jae'yle ilgili Fenerbahçe'de büyük pişmanlık yaşanıyor.

ÜMRANİYESPOR MAÇINDA TEL TEL DÖKÜLDÜLER

Kim Min-Jae'nin yerine Gustavo Henrique ve Luan Peres'i transfer eden Fenerbahçe'de söz konusu isimler performansıyla sınıfta kaldı. 3-3 biten Ümraniyespor maçında sahanın en kötü isimlerinden olan ikilinin, Kim Min-Jae'nin yerini kesinlikle dolduramayacağına inanılıyor.

NAPOLİ KARİYERİ DE İNANILMAZ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe savunmasının lideri olan Kim Min-Jae, Napoli kariyerine de müthiş başladı. Hazırlık maçlarında takımın en hazır isimlerinden biri olarak görülen Güney Koreli stoper, İtalyan basınından da büyük övgü aldı.

"KİM MİN-JAE'NİN NE OLURSA OLSUN TAKIMDA TUTULMASI GEREKİYORDU"

Fenerbahçeli taraftarlar, Ümraniyespor maçı sonrası sosyal medyada Kim Min-Jae'yi anarken Gustavo Henrique ve Luan Peres'i de ağır sözlerle eleştirdi. Sarı-Lacivertli taraftarlar, hedefin mutlak şampiyonluk olarak belirlendiği sezonda "Kim Min-Jae'nin ne olursa olsun takımda tutulması gerekiyordu" görüşünde birleşti.

aksam.com.tr