Büyük Kaan Ayhan krizi! Pişman oldular

Galatasaray'ın Sassuolo'dan satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Kaan Ayhan, İtalyan ekibini adeta karıştırdı. Serie A temsilcisi Sassuolo'nun taraftarları, Galatasaray'a transfer olan Kaan Ayhan'ın ayrılığı sonrası adeta isyan etti.

aksam.com.tr

Galatasaray'ın devre arasında Sassuolo'dan satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Kaan Ayhan, İtalyan temsilcisini adeta karıştırdı. 400 bin euro kiralama ücreti ve 2.8 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Kaan Ayhan, Trabzonspor maçıyla sarı kırmızılı takımda ilk kez süre alırken, kısa süre oynamasına rağmen müdahaleleri ve paslarıyla büyük beğeni topladı. Savunma bölgesinde birçok mevkide forma giyebilen Kaan Ayhan, joker olarak tanımlanıyor. İtalyan ekibinin taraftarları ise Milli oyuncunun ellerinden kayıp gitmesine çok sinirli.

KAAN AYHAN ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Bu sezon çok kötü bir grafik çizen ve Serie A'da 14. sırada bulunan Sassuolo, Kaan Ayhan'ı Galatasaray'a üstelik çok da cüzi bir miktara yollayarak taraftarlarını karşısına almış durumda. Kalesinde 35 gol gören ve -8 averajı bulunan Sassuolo, defans zafiyetiyle dikkat çekiyor. Son haftalarda aldıkları galibiyetlerle küme düşme potasından uzaklaşsa da eski günlerinden çok uzakta olan İtalyan ekibi, savunma hataları sebebiyle çok eleştiriliyor. İtalyan taraftarlar ise buna rağmen savunmanın birçok bölgesinde forma giyen Kaan Ayhan'ın yok pahasına gönderilmesine oldukça tepkili. Sosyal medya hesaplarından kulübü etiketleyerek eleştirilerini sıralayan taraftarlar, takviye yapılması gerekirken eldeki oyuncuların gönderilmesine karşı çıkıyor.

28 yaşındaki Kaan Ayhan, kariyerinin en olgun dönemlerinden birini yaşıyor. Orijinal mevkisi stoper olan ancak hem sağ bek hem de ön liberoda forma giyebilen başarılı oyuncu, bu sezon Sassuolo formasıyla 11 maçta forma giydi ve 1 gole imza attı. İtalyan ekibine 2020 yazında Düsseldorf'tan 2.5 milyon euro bedelle transfer olan Kaan Ayhan, burada 55 maçta forma giydi. Türk Milli Takımı'nda da 51 maça çıkan ve 5 gole imza atan başarılı oyuncu, sarı kırmızılı takım için ter dökecek.

aksam.com.tr