Büyük bomba! Enner Valencia'nın kankası, Süper Lig devine imza atıyor

Enner Valencia'nın milli takımdan arkadaşı Jordy Caicedo, Beşiktaş'ın gündeminde. Forvet arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Ekvadorlu golcünün peşine düştü. Oyuncunun Enner Valencia'dan Türkiye ve Beşiktaş'la ilgili bilgiler aldığı ortaya çıktı.

Sabah

Forvet transferi için mesai harcayan Beşiktaş, Adam Buksa'nın elden kaçmasının ardından gözünü Jordy Caicedo'ya dikti. Enner Valencia'nın milli takımdan arkadaşı olan Ekvadorlu golcü için resmi adımlar atıldı. 24 yaşındaki futbolcunun Enner Valencia'dan Beşiktaş ve Türkiye'yle ilgili bilgiler aldığı belirtildi.

ENNER VALENCİA'DAN OLUMLU REFERANS

Enner Valencia vatandaşı Jordy Caicedo'ya olumlu referans olurken Beşiktaş'ın oyuncu için yaptığı teklif de ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar Ekvadorlu forvet için CSKA Sofya'ya 3,5 milyon dolar bonservis, oyuncuya ise 3 yıllık sözleşme ve toplam 3 milyon euro maaş teklif etti.

Rıdvan Yılmaz'la ilgili tüm planlar altüst oldu! Alternatifi bile yatmak üzere

JORDY CAİCEDO'NUN İSTATİSTİKLERİ

Bulgaristan ekibiyle toplam 65 maça çıkan Caicedo, 31 gol 4 asistlik performans sergiledi. Ekvador Milli Takımı'nda ise 8 maça çıkan 24 yaşındaki forvet, 1 gollük istatistik yakaladı.