Ahmet Nur Çebi'nin 'gelmesini istiyoruz' dediği yıldızı Fenerbahçe kapıyor...

Ahmet Nur Çebi'nin ‘tekrar Beşiktaş'a gelmesini istiyoruz' dediği Cenk Tosun için Fenerbahçe devreye girdi. Ahmet Nur Çebi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek milli forveti bedelsiz transfer etmenin planlarını yaparken Fenerbahçe'nin araya girmesiyle işler değişti.

Ahmet Nur Çebi'nin Cenk Tosun hayaline Fenerbahçe engeli. Sarı-Lacivertlier, Ahmet Nur Çebi'nin "İstanbul'da oynamak isterse ona kucak açacağız. Tekrar gelmesini istiyoruz" dediği Cenk Tosun için devreye girdi.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN GÖZDESİ CENK TOSUN İÇİN FENERBAHÇE DEVREDE

Adı Beşiktaş'la anılan Cenk Tosun için Fenerbahçe'den sürpriz yoklama. Gökmen Özcan'ın haberine göre Fenerbahçe, Cenk Tosun transferi için temaslara başladı. Öte yandan Siyah-Beyazlıların henüz milli forvetle resmi temasa geçmediği iddia edildi.

REKOR BEDELLE EVERTON'A GİTMİŞTİ

Everton ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun, Süper Lig'e Beşiktaş değil Fenerbahçe formasıyla dönebilir. Tecrübeli golcü için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. Beşiktaş, yaşadığı sakatlıklarla İngiltere Premier Lig'de bekleneni veremeyen Cenk Tosun'u 22,5 milyon euro gibi rekor bir bedelle Everton'a satmıştı.

AHMET NUR ÇEBİ: CENK TOSUN'UN TEKRAR GELMESİNİ İSTİYORUZ

Bir süredir Cenk Tosun transferiyle ilgili açıklamalar yapan Ahmet Nur Çebi, her konuşmasında tecrübeli golcüye açık kapı bırakmıştı. Başkan Çebi son açıklamasında ise "Cenk Tosun şu anda başka bir takımın oyuncusu. Şu anda konuşmam doğru olmaz. Sözleşmesi bitince konuşuruz. Giderken söylemiştim, İstanbul'da oynamak isterse ona kucak açacağız. Tekrar gelmesini istiyoruz." İfadelerini kullanmıştı.

BU SEZON SADECE 11 DAKİKA GÖREV ALABİLDİ!

4 yıldır Everton forması giyen Cenk Tosun kendisinden bekleneni bir türlü veremedi. Yaşadığı sakatlıklarla düzenli forma şansı da bulamayan 30 yaşındaki forvet, bu sezon Everton ile Premier Lig'de sadece 1 maça çıkabildi. FA Cup'ta da 2 maça çıkan Cenk Tosun bu 3 mücadelede yalnızca 11 dakika görev alabildi.

PİYASA DEĞERİ YERLE BİR OLDU

Everton'a transfer olduğu 2018 yılında değerini 23 milyon euroya kadar çıkaran Cenk Tosun'un an itibarıyla 2,5 milyon euroluk piyasa değeri bulunuyor.

Ozan Tufan muradına eriyor! Sergen Yalçın'ın hayali gerçek oluyor

Nasıl olur! Ali Koç 10 milyon euro maaşı kabul etti! Yeni teknik direktör...

Cengiz Ünder geceye damga vurdu! Puskas ödülünü alacak gol: Açan tekrar bakıyor...