Buruk G.Saray'ı büyük takım yaptı

A.Gücü, Sivas ve A.Demir formalarını da giymiş olan eski Çek futbolcu Jan Rajnoch, Okan Buruk ile ilgili konuştu: “Okan Buruk, Galatasaray'ı gerçek bir takım haline getirdi. G.Saray hiçbir şeyi küçümsemeyecektir.

AKŞAM SPOR

2009-10 ve 2013-14 sezonları arasında Türkiye'de top koşturan 42 yaşındaki eski Çek futbolcu Jan Rajnoch, bugün Sparta Prag'a karşı mücadele verecek olan Galatasaray'ı değerlendirdi. Ankaragücü, Adana Demir ve Sivasspor formalarını terleten eski savunmacı, Okan Buruk'un Galatasaray'da fark yarattığını ve oyuncularını karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlayacağını söyledi. Ayrıca, ilk maçta iki takımın da güzel bir performas ortaya koyduğunu belirterek "Her şey çok açık. Teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray'ı gerçek bir takım haline getirdi.

HEYECANLA BEKLİYORUM

Galatasaray hiçbir şeyi küçümsemeyecektir. Bu konuda biraz endişeliyim. Türk takımı iyi hazırlanacaktır. Eskisi gibi değiller. Okan Buruk, oyuncularının bulutlarda uçmasına izin vermez. Gerçekten sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum. Türkiye'de oynanan mücadelenin aynısı olabilir. Her iki takımın da performansı inanılmazdı" ifadelerini kullandı. Süper Lig kariyerinde 94 maçta forma giyen Rajnoch 9 gol, 4 asistle performans göstermişti.