Bursaspor'da Özer Hurmacı isyanı! 'Bize ihanet etti...'

TFF 1. Lig yarı final rövanş maçında Adana Demirspor'a 4-1 kaybederek Süper Lig umutlarını başka bahara erteleyen Bursaspor'da futbolcular Keremcan Akyüz, Kerem Kök ve Anıl Karaer çarpıcı açıklamalarda bulundu.

IHA

Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından Bursasporlu oyuncular Kerem Can Akyüz ve Anıl Karaer, Özer Hurmacı’yı ihanetle suçladı.

Bursapor, TFF 1. Lig Play-Off Yarı finalinde Adana Demirspor’a 4-1 yenilerek Süper Lig şansını kaybetti. Maçın ardından Bursasporlu futbolcular takım arkadaşları Özer Hurmacı’yı ihanetle suçladı. Futbolculardan Keremcan Akyüz, “Dün öyle bir olay yaşadık ki takım içinde. Herkes öğrenir zaten. Oynayıp oynamamak önemli değil. Bu kadar büyük kulübün alçakca bir hareketle sabote edilmesine inanamıyorum. İnanamıyorum. Kendi içimizden ama isim vermek istemiyorum” dedi. 

"BU BİZE YAPILIMŞ BİR İHANETTİR"

Ardından Anıl Karaer, "Buraya kadar çok zor şartlarda geldik. Bize inanan taraftarlarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz. Dün akşam bir olay yaşadık. Özer Hurmacı oynamadığı için dün akşam kampı terk etti. Bu bize yapılmış bir ihanettir" açıklamasında bulundu.

"ALÇAKÇA SABOTE EDİLDİK"

Kerem Kök ise, "Dün acı bir olay yaşadık. Takımda bir arkadaşımız kendini düşünerek bizi yalnız bıraktı. İsim vermeyeceğim. Bursasporlular öğrenecek. Alçakça sabote edildik. Dün akşam hayatım boyunca unutamayacağım bir ders aldım Biz savaşa geliyoruz. 8-9 aydır maaş alamayan futbolcular antrenmanı boykot eder, hiç yapmadık" dedi.

ÖZER'DEN CEVAP: GÜNAHINIZI BENDEN ÇIKARIN

Bu açıklamaların ardından Özer Hurmacı da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Allah biliyor gerçeği. Kimin egoları, kimin fitneleri, kimin basiretsizliğini. Keşke konuştuğunuz kadar icraat yapsaydınız. Günahınızı benden çıkarın şimdilik. Omuzlarım geniş. O yükü de kaldırırım" ifadelerini kullandı.