Buraya kadarmış! Emre Belözoğlu 3 ay önce dediğini yaptı

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Oğuzhan Özyakup hedefine emin adımlarla ilerliyor. Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki futbolcuyla vedalaşma kararı alırken, 10 yıldır Siyah-Beyazlı formayı giyen Oğuzhan Özyakup'un yeni sezonda Başakşehir'e dahil olması bekleniyor. Emre Belözoğlu, Aralık 2021'de tecrübeli orta sahayla ilgili kendisine yöneltilen soru üzerine transfer için sezon sonunu işaret etmişti.

aksam.com.tr

Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun Oğuzhan Özyakup hayali adım adım gerçekleşiyor. Sports Digitale'nin haberine göre Beşiktaş, 10 yıldır takımda top koşturan ve sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Oğuzhan Özyakup'a teşekkür edecek. Uzun zamandır Emre Belözoğlu'nun göz hapsinde olan 29 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda Başakşehir'in başarısı için ter dökmesi bekleniyor.

EMRE BELÖZOĞLU TRANSFER İÇİN SEZON SONUNU İŞARET ETMİŞTİ

Milli futbolcu ara transfer döneminde de Başakşehir'in gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Öte yandan Oğuzhan Özyakup konusu, 8 Aralık 2021 tarihinde Emre Belözoğlu'na sorulmuş ve başarılı teknik adam, "Kendisi çok değerli, önemli oyuncu. Milli Takım ve Beşiktaş'a çok ciddi hizmetleri oldu. Şu anda bir girişimimiz olmadı ama sezon bitince tabii ki bazı fırsatlar doğabilir. Kapıyı kapatıyormuş gibi konuşmak olmaz. Değerli, çalışmak isteyeceğim isimler arasında" ifadelerini kullanmıştı.

Eyvah! 2. Merih Demiral vakası: Taraftarların göz bebeğiydi

BEŞİKTAŞ İLE 5 KUPA KAZANDI

Beşiktaş formasıyla 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanan Oğuzhan Özyakup, Siyah-Beyazlılarla çıktığı toplam 310 maçta 35 gol, 62 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr

Prens Selman 25 milyon euroyla geliyor! Meğer Altay Bayındır değilmiş: Tarihi transfer