Burak Yılmaz'ın kankası geliyor! Süper Lig devinden ilaç gibi transfer

Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın takım arkadaşı olan Domagoj Bradaric, Trabzonspor'un gündemine girdi. Lille'de forma şansı bulmakta zorlanan ve mutsuz olan sol bek Bradaric'in devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sol bek haricinde kanat transferi de yapacak olan Trabzonspor'da Edin Visca, Efecan Karaca ve Cristian Tello da radara takılan diğer isimler.

Fanatik

Sezon başı transferlerini erkenden yaparak fark yaratan Trabzonspor, ocak ayı için de planını belirledi. Sol beke mutlaka takviye yapacak olan Bordo-Mavililerde Domagoj Bradaric ismi gündeme girdi. Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın takım arkadaşı olan Bradaric'in forma şansı bulamadığı Lille'den devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Söz konusu mevkiye diğer yabancı aday Luca Pellegrini olurken tek yerli aday ise Sivasspor'dan Uğur Çiftçi oldu.

TRABZONSPOR'DA HEDEF YİNE EDIN VISCA

Öte yandan Gervinho'nun sakatlığı sonrası kanat transferi için de kolları sıvayan Trabzonspor, eski gözdesi Edin Visca'yı ilk sıraya yazdı. Abdullah Avcı'nın eski öğrencilerinden Edin Visca için devre arasında Başakşehir ile temas kurulacak. Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Bordo-Mavililerin kapısından dönen Efecan Karaca da gündemde olan isimlerden. Öte yandan Abdullah Avcı'nın sezon başında da istediği Cristian Tello da Trabzonspor'un radarında.