Burak Yılmaz'ın kankası fena yakalandı! 12 yıl sonra bir ilk: Hülya Avşar...

12 sene boyunca hayatına kimseyi almayan ünlü şarkıcı Hülya Avşar, iş insanı Cemal Güzelci ile magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Futbol tutkusuyla bilinen; Burak Yılmaz'ın yakın arkadaşı ve aynı zamanda akıl hocası olan Cemal Güzelci, Hülya Avşar'ı alnından öperken yakalanmıştı.

Aksam.com.tr

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, 12 yıl sonra gönlünü iş insanı Cemal Güzelci'ye kaptırdı. Cemal Güzelci ile Hülya Avşar'ın birlikteliği objektiflere yansıyan görüntüler sonrası ortaya çıktı. Uzun süredir aşka kapısını kapatan "Avşar Kızı"nı alnından öperken görüntülenen Cemal Güzelci hakkındaki Burak Yılmaz detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

İlhan Mansız aşka geldi! Romantik kareleri binlerce beğeni aldı

BURAK YILMAZ'IN AKIL HOCASI

Cemal Güzelci'nin ünlü futbolcu Burak Yılmaz ile yakın arkadaş olduğu ortaya çıktı. Bir yatırım şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan 47 yaşındaki iş insanının futbola büyük tutku beslediği ve Burak Yılmaz'a kariyer planlamasında akıl hocalığı yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Attila Szalai şoku yaşanıyor! Meğer hepsi yalanmış...

BİRÇOK ALANDA FAALİYET GÖSTERİYOR

Burak Yılmaz ile sık sık bir araya gelen Güzelci'nin yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptığı şirketin; deri, tekstil, pazarlama, dağıtım gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Ayrıca çok sayıda içecek firmasının da sahibi olan şirket, tüm bunlar dışında bir yenilenebilir enerji firmasını da iştirakleri arasına aldı.

Domenec Torrent kararı çıktı! Galatasaray'da taraftarların gözü kulağı bu haberdeydi

16 yıllık Selçuk İnan gerçeği ortaya çıktı

Meğer ona da Kim Min-Jae ve Berisha tarifesi uygulanmış! Herkes kiralandı sanıyordu