Burak Yılmaz'ın hareketi Hollanda'da olay oldu! Kulüp açıklama yapmak zorunda kaldı...

Burak Yılmaz'ın Fortuna Sittard-Ajax maçı sonrasındaki tavrı Hollanda'da gündeme oturdu. Tecrübeli golcünün sonradan dahil olup müthiş bir gol attığı maçında ardından basın mensuplarına konuşmaması dikkat çekti. Burak Yılmaz'la ilgili kulüpten açıklama geldi.

Burak Yılmaz, Hollanda kariyerine de golle başladı. Maç öncesi yaptığı açıklamada henüz hazır olmadığını ve yedek soyunacağını belirten tecrübeli forvet, sonradan dahil olduğu Ajax maçında attığı müthiş frikik golüyle manşetleri süsledi.

BURAK YILMAZ'IN TAVRI HOLLANDA'DA GÜNDEME OTURDU

Burak Yılmaz'ın harika golü Fortuna Sittard'a yetmezken, Ajax mücadeleyi 3-2 kazandı. Burak Yılmaz'ın karşılaşma sonrası takındığı tavır ise Hollanda'da gündeme oturdu. Konuyla ilgili kulüpten resmi açıklama da geldi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ: KİMSEYLE KONUŞMAK İSTEMİYOR

Dagblad van het Noorden'de yer alan habere göre ise Burak Yılmaz, üzüntülü olduğu için basın mensuplarına konuşmadı. Fortuna Sittard'ın basın sözcüsü, "Kimseyle konuşmak istemiyor. Kaybettiğimiz ortamda şimdi onun şahsına yönelik ilginin uygunsuz olduğunu düşünüyor" ifadelerini kullandı.