Burak Yılmaz'da kimsenin beklemediği oldu! Veda etmişti ancak...

Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Burak Yılmaz'ın bugünkü idmana katılacağı belirtildi.

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulunmuş ve kulübünden ayrıldığı iddia edilmişti.

"HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

37 yaşındaki tecrübeli oyuncu paylaşımında, "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadelerini kullanmıştı.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre; Burak Yılmaz'ın bu paylaşımı yapmasının arkasında kulübün futbolcuların birikmiş ödemelerini söz verdiği halde ödemediği belirtildi.

ESPN.vl sitesinde yer alan habere göre ise; takımdan ayrılması gündemde olan Burak Yılmaz, bugün öğleden sonra yapılacak antrenman için tesislere geldi. Tecrübeli oyuncu takımla birlikte antrenmana çıkacak.

ÖDEMELER YAPILDI

Öte yandan, Fortuna Sittard kulübünün de dün (4 Nisan Salı) futbolcuların maaşlarını ödediği öğrenildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fortuna Sittard ile 26 maçta sahaya çıkan tecrübeli forvet 9 gol ve 5 asist kaydetti. Yılmaz, 1 Temmuz 2022 tarihinde Hollanda ekibi ile 3 yılı teknik direktör olmak üzere 5 senelik sözleşme imzalamıştı.

Fortuna Sittard 9 Nisan Pazar günü saat 17.45'te Ajax ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.