Burak Yılmaz'a Cenk Tosun şoku! Çok konuşulacak cenk...

Burak Yılmaz'ın, ''Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum, para konuşmam.'' açıklamasına siyah-beyazlı cepheden olumsuz yanıt geldi. Öte yandan Cenk Tosun'un Beşiktaş yolunda olduğu öğrenildi. Burak Yılmaz'ın, siyah-beyazlıların aldığı Cenk Tosun kararı sonrası nasıl bir adım atacağı ise merak konusu.

Önümüzdeki sezon santrafot bölgesine yeni yabancı kuralını da düşünerek bir yerli golcü düşünen Beşiktaş, Burak Yılmaz ve Cenk Tosun iddiaları gündeme gelmişti. Siyah-beyazlılar tercihini Cenk Tosun'dan yana kullandı.

Valerien Ismael tek kalemde sildi! Beşiktaş'ta 9 yıl sonra bir ilk

BURAK YILMAZ'IN BEŞİKTAŞ HAYALİ SUYA DÜŞTÜ

Türkiye'nin haberine göre, Beşiktaş 'ta üçüncü Burak Yılmaz dönemi başlamadan bitti. Geçen sezon yıldızlar topluluğu Paris Saint-Germain'in (PSG) önünde Lille'i şampiyonluğa taşıyan en önemli isim olan Burak, sözleşmesinin sona ermesiyle Fransız kulübüne veda etmişti. Vakit geçirmeden Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile görüşen tecrübeli yıldız, "Ben Beşiktaş'ın kongre üyesiyim. Futbolu, taraftarı olduğum kulübün kaptanı olarak bırakmak istiyorum. Para konuşmam." talebini iletti.

Erol Bulut bu kez aynı hataya düşmedi! Antrenmana içkili gelmenin faturasını kesti

AHMET NUR ÇEBİ'DEN BURAK YILMAZ VE CENK TOSUN AÇIKLAMASI

Fakat kulübün sportif direktörü Ceyhun Kazancı yaptığı açıklamada, "Haberler gerçeği yansıtmıyor. Burak Yılmaz'a ilgimiz yok." ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde, "Burak Yılmaz ve Cenk Tosun sevdiğimiz oyuncular. Bizim şartlarımıza uyarsa neden olmasın." açıklaması yapmıştı. Siyah-beyazlıların takımı gençleştirmek istediği biliniyor. Burak konusunda taraftarlar sosyal medyada ikiye bölündü. Kimi gelmesini isterken bir kısmı da yaşlı olduğunu dillendirdi.

Oğulcan Çağlayan'ın akıbeti belli oldu! Galatasaraylı taraftarların beklediği gelişme...

CENK TOSUN, BEŞİKTAŞ YOLUNDA

Öte yandan Sabah'ta yer alan haberde Beşiktaş, Everton ile yollarını ayırdığını açıklayan Cenk Tosun'u kadrosuna katmak üzere. Cenk, Beşiktaş'a transfer olması halinde siyah-beyazlılara bonservissiz gelecek. Yıldız golcü, para konusunda Beşiktaş'a da kolaylık sağlayacak.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin daha önce yaptığı, "Cenk'e kapımız her zaman açık, o bizim ailemizin bir evladı." açıklaması akıllara gelirken, yıldız futbolcu ile önümüzdeki günlerde yüz yüze bir görüşme yapılması bekleniyor.

Tosun Paşa lakaplı tecrübeli forvetin, yetkililer ile yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanması durumunda yeni sezonda Beşiktaş formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Cenk Tosun, Everton'a veda mesajında, "Artık vedalaşma zamanı geldi. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duydum ve hayatım boyunca da duymaya devam edeceğim. Everton her zaman kalbimde bir yeri olacak." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus'u bekleyen tehlike! "Önemli bir konu" dedi ve uyardı

Alexander Sörloth'a niyet, kime kısmet! Takım arkadaşı Fenerbahçe'ye