Burak Yılmaz, ''Maddiyat sonra gelir'' dedi ve transferi açıkladı

Lille'den ayrılan Burak Yılmaz, Türkiye'ye dönüyor. Burak Yılmaz'ın yakın çevresine, ''Ben Beşiktaşlıyım. Futbolu, taraftarı olduğum kulübün kaptanı olarak bırakmak isterim. Dönmeyi çok istiyorum. Maddi konular ise daha sonra gelir.'' dediği öne sürüldü.

Alexander Sörloth için pusuda bekleyen Beşiktaş'a Burak Yılmaz sürprizi! Michy Batshuayi'nin yerine bir golcü arayışında olan siyah-beyazlılara Burak Yılmaz yeşil ışık yaktı. Sezon sonunda Batshuayi ile yola devam etmeme kararı alan Beşiktaş, eski golcüsü Burak Yılmaz'ı yeniden kadrosuna katabilir.

Ve Çağlar Söyüncü transferi kesinleşti! Kariyerinin en büyük imzası

BURAK YILMAZ'IN TÜRKİYE HAYALİ

Sabah'ın haberine göre Burak Yılmaz, Lille'den ayrılırken, gelecek transfer tekliflerini de değerlendirmeye aldı. Tecrübeli golcünün de yeniden Türkiye'ye dönmek istediği ifade ediliyor.

Beşiktaş'ta daha önce forma giyen ve Fransız ekibi Lille'den ayrılan golcü futbolcu, yeni sezonda "Kara Kartal"a döneceğinin sinyalini verdi.

Okan Buruk mu Fatih Terim mi derken... Galatasaray'da yeni teknik direktör!

BURAK YILMAZ: "MADDİ KONULAR SONRA GELİR"

Siyah-beyazlı yönetimle görüşerek futbolu burada bırakmak istediğini söyleyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, "Ben Beşiktaşlıyım. Futbolu, taraftarı olduğum kulübün kaptanı olarak bırakmak isterim. Dönmeyi çok istiyorum. Maddi konular ise daha sonra gelir." dediği öğrenildi.

Bu sezon başında Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi'nin performansından memnun kalmayan yönetimin Burak Yılmaz'ın çağrısına olumlu cevap verdiği öğrenildi. Beşiktaş, gelecek sezon öncesinde mali olarak da düzenlemeye gidecek. Siyah-beyazlılar, gelecek transferlerde bütçesine göre planlama yapmak istiyor. Bununla beraber Burak Yılmaz için de aynı düşüncenin yer alması bekleniyor.

Ve Gökhan Töre transferinde resmi açıklama geldi! Herkese ters köşe

LILLE'DEN BURAK YILMAZ'A VEDA: "TEŞEKKÜRLER KRAL"

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Burak Yılmaz için veda mesajı yayımladı. Geçtiğimiz sezon görev aldığı 33 maçta 18 gol atıp, 5 asist yapma başarısı gösteren tecrübeli golcü, takımının lig ve kupa şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı.

Fransız ekibi, Burak Yılmaz ile yolların ayrıldığını açıkladı. Lille'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda tecrübeli golcüye teşekkür edildi. Lille'den yapılan açıklamada, "72 maç, 25 gol ve 2 şampiyonluk yaşayan Kral Burak, LOSC'den ayrıldı. Bunun için ve diğer her şey için teşekkürler kral." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan tecrübeli golcü de sosyal medya hesabından, Fransız kulübünde kazandığı iki kupayla fotoğrafını paylaşarak, Lille'e ve taraftarlara teşekkür etti.

Mustafa Muhammed'e Dursun Özbek'ten büyük şok! Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Cenk Ergün...