Burak Yılmaz ile yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak idmanda tartıştı

Spor Toto Süper Lig´in 25´inci haftasında oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarına bugün saat 18.00´de başlayan Trabzonspor´da forvet oyuncusu Burak Yılmaz ile yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak arasında tartışma yaşandı.

1

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri´nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş, Esteban, Castillo, Durica ve izinli olan Uğur katılmadı, hafif sakatlıkları bulunan Abdülkadir, N´Doye ve Rodallega´nın ise salonda çalıştığı belirtildi.

BURAK İLE ALBAYRAK TARTIŞTI

Antrenman öncesi, yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak ile forvet oyuncusu Burak Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Burak Yılmaz´ı arkadaşları güçlükle sakinleştirdikten sonra antrenman başladı. Daha sonra teknik direktör Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz´ı yanına çağırdı ve saha içerisinde kendisiyle görüşme yaptı. Bu görüşme sonrasında yardımcı antrenör Bülent Albayrak´ı yanına çağıran Çalımbay, iki isimden görüşmelerini ve sorunu çözmelerini istedi. Kısa süre konuşan ikili, daha sonra sarılarak basın mensuplarına görüntü verdi ve olay tatlıya bağlandı.

BERO TAMAMLAYAMADI

Bu arada bordo-mavili takımda antrenman sırasında sakatlanan Bero da çalışmayı yarıda bırakarak salona gitti. Trabzonspor antrenmanı taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Antrenmanı asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.