Burak Yılmaz depremi! 'Bu yaşa geldin utanmıyorsun!'

Burak Yılmaz sosyal medyada gündeme oturdu. Portekiz maçına ilk 11'de başlayan ve etkisiz bir performans ortaya koyan 36 yaşındaki forvet, eleştirilerin odağında yer aldı. 85'te çok kritik bir penaltı kaçıran Burak Yılmaz'ın bir pozisyonda da kendisini yere atıp penaltı beklemesi futbolseverlere saç baş yoldurdu. Tecrübeli golcünün maç sonrası gözyaşlarına hakim olamaması da dikkat çekti.

Burak Yılmaz, Portekiz-Türkiye maçına damgasını vurdu. Ay-yıldızlılar için kritik öneme sahip olan mücadeleye ilk 11'de başlayan Burak Yılmaz'a sosyal medyadan tepki yağdı. 36 yaşındaki forvet, 66. dakikada Türkiye adına golünü atsa da performansı ve tavrıyla futbolserverleri çileden çıkardı.

BURAK YILMAZ'A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Lille'deki kötü performansına rağmen Stefan Kuntz'un Burak Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürmesi sert eleştirilere sebep oldu. Burak Yılmaz her ne kadar 66. dakikada Türkiye adına golünü kaydetse de ağır eleştirilere maruz kaldı. Burak Yılmaz'ın bir pozisyonda kendini yere bırakıp penaltı beklemesine öfke kusan taraftarlar, tecrübeli golcüyü yerden yere vurdu.

BURAK YILMAZ PENALTIYI KAÇIRDI, KIYAMET KOPTU

Burak Yılmaz'ın etkisiz oyununa 85. dakikada Türkiye için kritik penaltıyı kaçırması da eklenince sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Öte yandan Burak Yılmaz'ın karşılaşma sonrası gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

İşte Burak Yılmaz hakkında yapılan bazı yorumlar: